Enfamil ProSobee Vs. Enfamil Gentlease voor gas

Als ouder kan het schokkend zijn wanneer je baby lijkt al te kieskeurig of gasvorming na haar formule voedingen. Deze reacties kunnen worden veroorzaakt door een gevoeligheid voor het eiwit in melk gebaseerde formules. Enfamil biedt twee volledige zuigelingenvoeding gericht op het verminderen van zenuwachtigheid en overtollige gas bij zuigelingen op de formule: ProSobee, een op soja gebaseerde formule en Gentlease, een op basis van melk formule met verminderde niveaus van lactose.

Geschiedenis

Vervaardigd zuigelingenvoeding is beschikbaar voor baby's die geen borstvoeding krijgen of gedeeltelijk borstvoeding krijgen. Congres en de Food and Drug Administration zijn betrokken in het bestuur van de inhoud en de monitoring van de formule, respectievelijk. Zuigelingenvoeding is verkrijgbaar in drie verschillende categorieën: op basis van melk, die goed is voor ongeveer 80 procent van de formule verkocht en is verkrijgbaar met toegevoegd ijzer, soja-gebaseerde voor baby's niet in staat om lactose te verteren en gespecialiseerd voor bepaalde aandoeningen en ziekten. Enfamil is het verstrekken van zuigelingenvoeding sinds 1959, toen het debuteerde formule patroon na de moedermelk. Ze blijven formules aan de behoeften van kinderen die formule voor hun voedingsbehoeften worden.

Enfamil ProSobee

Geïntroduceerd in 1965, ProSobee is beschikbaar voor zuigelingen met voedingsproblemen, zoals zenuwachtigheid en gas veroorzaakt door een overgevoeligheid voor melk gebaseerde formules. ProSobee is een soja gebaseerde zuigelingenvoeding die melk, lactose- en sucrose-vrij en is aangetoond dat gezamenlijke voedingsproblemen beter dan andere formules lossen, volgens Enfamil.com. ProSobee bevat DHA en een verhoogd choline hersenontwikkeling en ARA voor oogontwikkeling ondersteunen.

Enfamil Gentlease

Gentlease werd naar Enfamil's formule lijn toegevoegd in 2005 voor baby's ervaren fussiness en gas. Het is een basis van melk formule patroon na moedermelk dat een verminderde hoeveelheid lactose bevat en, makkelijk te verteren proteïnen gedeeltelijk afgebroken. Bovendien Gentlease bevat DHA en een niveau van choline Soortgelijke moedermelk voor ontwikkeling en ARA oogontwikkeling ondersteunen hersenen.

Soorten en Maten

Zuigelingenvoeding is verkrijgbaar in diverse soorten en maten zoals poeder, kant-en-klare vloeistof en geconcentreerde vloeistof. Poeder en geconcentreerde vloeibare formule moeten zorgvuldig worden gemengd met water voor gebruik. ProSobee wordt verkocht in 12,9 oz. en 25,7 oz. poeder blikjes, kant-en-klare vloeibare 8 fl. oz. en 32 fl. oz. containers en 2 fl. oz. en 6 fl. oz. Nursette flessen en 13 fl. oz. geconcentreerde vloeibare blikjes. Gentlease is alleen beschikbaar in 12 oz. en 24 oz. poeder blikjes.

Prijs

Met ingang van 2009, volgens Enfamil.com, ProSobee zuigelingenvoeding varieert in prijs van $ 41 tot $ 162, afhankelijk van de grootte en het type van ProSobee formule die u aanschaft. Gentlease formule varieert van $ 87 tot $ 108 op basis van de grootte. Enfamil verkoopt ProSobee en Gentlease in gevallen via haar website.

Waarschuwing

Als u denkt dat uw baby ervaart fussiness en / of gas, overleg dan met uw kinderarts over formule opties beschikbaar voor uw baby om te zorgen dat hij krijgt van de juiste voedingswaarde niveau en de formule voor zijn leeftijd en de specifieke situatie.