En jämförelse av Ionic Detox fotbad

Syftet med en jonisk fotbad eller jonisk rensningen är att skicka positiva och negativa joner genom kroppen för att sätta alla celler i balans igen. Detta är tänkt att göra cellerna effektivt och utvisa toxiner, som släpps ut i vattnet på den joniska badet. De flesta av de olika produkterna fungerar på samma principer, men en jämförelse av joniska detox fotbad kommer att utsätta variationerna.

Elektricitet

Bohrs lag är 13.6 volt behövs för jonisering. Baths måste ha minst så mycket. En jämförelse av joniska detox fotbad visar att vissa har 24 volt och en del har så lite som 12 Kontrollera också garantin. Det finns tre och fem års garanti samt livstids garantier. Vissa bad använder koppar rördelar och tråd. Detta kan ha toxicitetsfrågor, så kontrollera att det inte finns någon koppar i systemet.

Wrist Band

Wrist band lägger el direkt i dina organ genom att göra en krets från el källan, vilket inte är hälsosamt. Vanligtvis de billigare modellerna, tillverkade i Kina, har den här, som ett enklare sätt att göra stora koncentrationer av negativa joner. Det finns inga elektriska standarder i Kina och dessa enheter har inte elektriska godkännande. Efter en jämförelse av joniska detox fotbad från Kina, kommer vissa webbplatser inte sälja enheter som tillverkats i Kina på grund av rädsla för elchocker.

Bekvämlighet

En jämförelse av joniska detox fotbad visar att det finns olika typer av hushållsapparater. Vissa har maskinen och badkar separat och vissa har dem i en enhet. Det finns också ett stort utbud av bildskärmar som visar tids varv i badet, koncentration av joner, arbetsspänning och en del har MP3-spelare för musik medan du njuter. Det finns portabla mekanismer som du kan ta med dig, och allt du behöver är en bassäng och liners. Det finns också maskiner som kopplar ur el när sessionen är över.

Authenticy

Köp inte en enhet bara för att det är billigt. Kontrollera med tillverkaren, kommer det att finnas avgiftsfritt nummer eller webbplatser, där du kan gå för att fråga. Det finns billiga knock-offs som påstår sig ha garantier, men inte gör det. En jämförelse av joniska detox fotbad kommer omedelbart visa om produkten är äkta.