Elektromagnetisk Detox af kroppen

Popping din middagstallerken i mikrobølgeovnen, taler på din mobiltelefon under dit pendler til arbejde og udnytter trådløst internet service alle udsætte dig for elektromagnetiske felter, eller elektromagnetiske felter. Selvom der ikke er nogen fast forbindelse mellem udsættelse for elektromagnetiske felter og sygdom, i løbet af de seneste årtier har der været øget opmærksomhed på de mulige farer for dit helbred. Troende i alternativ medicin finder, at visse homøopatiske detoxes kan hjælpe befri effekterne elektromagnetiske felter siges at have på din krop.

Intolerance for elektromagnetiske felter

Enheder, såsom computere, mobiltelefoner, tv, bærbare computere, energieffektiv kompakt lysstofrør og Wi-Fi-routere er blevet rapporteret til potentielt have en negativ indvirkning på den menneskelige krop.

Elektromagnetisk stråling siges at påvirke de elektriske impulser din krop bruger til at regulere celle aktivitet. Kronisk træthedssyndrom, neurologiske problemer og dysfunktion af immunsystemet er alle blevet forbundet med elektromagnetisk stråling sammen med sundhedsmæssige betingelser såsom fibromyalgi og Alzheimers sygdom. Vedvarende træthed, mental konfusion, kvalme og forstyrret søvn er også symptomer.

Bagepulver og saltbad

Tilhængere af alternativ medicin mener, at for at befri kroppen af ​​toksiner, at elektromagnetiske stråling forårsager, skal du gå gennem en detox. Prøv en bagepulver og salt bad med 1 kop bagepulver og 1 kop havsalt. Du kan tilføje 1 kop jorden tang så godt. Fyld dit badekar med varmt vand og tilsæt disse ingredienser. Soak op til 1/2 time. De toksiner menes at blive frigivet gennem dine porer.

Oral medicin

Ved at gøre en simpel søgning på internettet, kan du finde en lang række homøopatiske piller eller andre former for medicin, der hævder at gendanne dine mentale og fysiske evner efter din krop udsættes for elektromagnetisk stråling. Der er endda kur, som du vil sprøjte under tungen op til to gange om dagen. Disse produkter kan koste op til $ 15. Ingredienser kan omfatte røntgen 200C, som er annonceret til at stimulere cellulær metabolisme og Arnica Montana, annonceret til at helbrede generel ømhed og dårligt blodomløb. Bemærk - disse behandlinger er kun spekulative og ikke træde i stedet for lægehjælp; også, se en læge, før du prøver dem.

Foot Pads og fodbad

Detox trædepuder kan findes på internettet og i stormagasiner. Anvend disse puder til bunden af ​​dine fødder natten og efterlade dem på, indtil du vågner op om morgenen. Som annonceret, vil du bemærke puderne har formørket over natten på grund af de giftstoffer, der frigives fra kroppen. Der er også detox fodbad eller spabade, der vil fjerne giftstoffer, og du kan købe miniature udgaver af disse online eller i et stormagasin. (Nogle, herunder Dr. Lawrence E. Gibson, MD, på Mayo Clinic hjemmeside, har kaldt effektiviteten af ​​disse trædepuderne i tvivl.)