Elektrische hartproblemen

Het hart wordt gecontroleerd door elektrische impulsen die het hart toen om bloed uit te zenden naar andere delen van het lichaam te vertellen. Wanneer er iets mis is met het elektrische systeem in het hart gaat, kan het problemen die kunnen variëren van licht tot zwaar veroorzaken. Inzicht in de diverse elektrische problemen die kunnen gebeuren met het hart kan helpen verlichten stress en bieden kennis.

Systeem

Het hart heeft een elektrisch systeem vergelijkbaar met een huis systeem. Elektrisch systeem van het hart vertelt het hart wanneer bloed door het lichaam te sturen met behulp van een hartslag. Elektrische systeem van het hart omvat een sinusknoop, die wordt gebruikt door het hart als een pacemaker en triggers elke hartslag te beginnen. Het heeft ook een atrioventriculaire knoop, die fungeert als een brug die de ventrikels en de atria verbindt. Deze brug voorziet het pad signalen af ​​te reizen naar de ventrikels van de atria. Het Zijn Purkinje is een systeem dat verantwoordelijk is voor het dragen van het elektrische signaal in heel het hart vier ventrikels.

Aritmie

Telkens wanneer de SA-knoop element van het hart niet het verzenden van de juiste aantal signalen, zal een ander deel van het hart probeert over te nemen en optreden als het lichaam op natuurlijke wijze geproduceerd pacemaker. Wanneer dit gebeurt, de paden van elektrische signalen worden onderbroken, waardoor een aritmie. Slow hartritmestoornissen worden veroorzaakt wanneer de hartslag is te traag. Het heet bradycardie. Een snelle aritmie is wanneer het hart klopt te snel. Het heet tachycardie.

Soorten

Wanneer de ritmestoornis begint in de bovenste delen van de hartkamers, wordt het genoemd atriumfibrilleren. Volgens de Mayo Clinic, atriale fibrillatie is meestal zodanig levensbedreigend, maar het wordt beschouwd als een medische noodsituatie zoals beroerte, hartaanval en andere ernstige, levensbedreigende op gebeurtenissen veroorzaken.

Behandeling voor ritmestoornissen onder meer medicatie en veranderingen in levensstijl (het elimineren van cafeïne en alcohol uit de voeding). Indien deze maatregelen niet werken, er is een chirurgische procedure genaamd ablatie dat het weefsel van het hart waar de atriale fibrillatie wordt steeds geactiveerd vanuit vernietigt.

Sick Sinus Syndrome

Sick Sinus Syndrome wordt gediagnosticeerd wanneer het lichaam de natuurlijke pacemaker niet goed werkt en zorgt voor een groep van symptomen door het maken van het hart afwisselen tussen de hartslagen die te traag en te snel. Behandeling voor deze aandoening is meestal chirurgisch implanteren van een pacemaker die het hartritme kan reguleren.

Waarschuwing

Een arts raadplegen voor een hart-gerelateerde kwestie. Zelfs als je zijn gediagnostiseerd en behandeld voor een eerdere elektrisch probleem met je hart, is het belangrijk om te melden nieuwe, veranderende of verergerende symptomen met uw arts.