Elbow Strapping Technieken

Elbow Strapping Technieken

Volgens Physio Advisor, elleboog band "daling [s] pijn tijdens het sporten of activiteiten" en aids "genezing van bepaalde elleboog blessures (zoals een MCL traan)." Atleten met bepaalde breuken en mensen met een allergie voor sporttape of problemen met de bloedsomloop moeten omsnoeren vermijden. Bespreek altijd omsnoeren met uw arts of fysiotherapeut voordat u thuis.

Gebruikte materialen

Typisch, elleboog omsnoeren of taping oproepen tot 38mm lijm, starre sporttape. Voor het aanbrengen van de sporttape, breng dan een hypoallergene tape eronder.

Ankers

Ankers worden gebruikt als "fixatie" of basen die zorgt voor extra technieken. Met de elleboog licht gebogen, wikkel tape rond de onderarm, iets onder de elleboog. Wikkel een laag tape op de bovenarm, net boven de elleboog.

Kruisen

Er zijn drie hoofdtypen van elleboog omsnoeren kruisen: laterale, rechte lijnen en mediale. Lateral kruisen vereist vanaf het anker op de bovenkant van de arm en de toepassing van drie stukken tape over de binnenzijde van de elleboog, die een kruis vormen. Typisch, slechts een of twee zijdelingse kruisen voor passende ondersteuning nodig. Op tape in rechte lijnen, lopen een lijn van tape aan de onderzijde anker naar de top anker. Bedek de gehele binnenzijde en buitenzijde van de elleboog met deze techniek. Mediale kruisen werken net als laterale kruisen. In plaats van tapen de binnenzijde van de elleboog, maakt een kruis over de buitenzijde van de elleboog.

Commerciële Bandjes

Als u de tijd en ergernis van het toepassen van tape om je eigen elleboog te redden, de aanschaf van een commerciële elleboog band. Deze banden detailhandel voor $ 8 tot $ 30. Commerciële bandjes rond je elleboog of onderarm en verblijf op zijn plaats met een klittenband.