Elbow Blessures Van Overuse

Elbow Blessures Van Overuse

De elleboog is een scharnier gewricht dat een persoon in staat stelt om te trekken of te duwen objecten. Mensen kunnen soms verwonden hun elleboog van overmatig gebruik van het, en atleten en gewichtheffers zijn bijzonder gevoelig voor blessures elleboog. Deze verwondingen kunnen variƫren van eenvoudige ontsteking tot meer ernstige tranen.

Tennis Elbow

De meest voorkomende elleboog blessure is tenniselleboog of tendinitis. Dit gebeurt meestal wanneer de spieren en pezen in je arm voortdurend wrijven tegen de laterale epicondylus, een prominente benige structuur aan de buitenkant van uw elleboog (duim of radius kant). Symptomen zijn onder meer ontsteking en pijn, terwijl de uitbreiding of het buigen van de onderarm. Als je tendinitis moet je je arm uit te rusten en van toepassing ijs bij 20-minuten interval.

Golfer's Elbow

Golfer's elleboog is een andere vorm van tendinitis. Veroorzaakt pijn aan de binnen- of ulnaire zijde van de elleboog. Deze aandoening wordt veroorzaakt wanneer de arm pezen en spieren te wrijven tegen de mediale epicondylus, de prominente binnenkant elleboog bot. Repetitive innerlijke bewegingen van uw arm, zoals die met een golfclub of het doen van de kabel trekt (borst oefeningen) op de sportschool kunnen ontstekingen stimuleren op dit gebied. Rust en ijs zijn de beste behandelingen voor deze blessure.

Anterior Elbow Strain

Anterieure elleboog stam plaatsvindt in de pezen van de onderste biceps en onderarmen. Als je gewichten op te heffen en het uitvoeren van een heleboel bicep krullen kun je dit gebied verwonden. Hammer Curls (die halters verticaal) kan vooral verwonden dit gebied. Flexor spieren in de onderarm overlappen de elleboog op de buitenkant van de biceps. Deze spieren worden het meest getroffen door anterior elleboog stam.

Posterior Elbow Strain

Ontsteking of tendinitis in de lagere triceps invloed op de rug of de achterkant van de elleboog. Triceps pezen verbonden met de humerus bot in de elleboog regio. Als je veel van zittende of staande dip voeren oefeningen die je kan mogelijk pezen verwonden in je lagere triceps. Gymnasten zijn ook gevoelig voor deze schade. Boxers kunnen ook problemen met de triceps tendinitis hebben door constant prikken en bokszakken en tegenstanders.

Ligament Stammen en Tranen

Het overmatig gebruik van de elleboog door zwaar tillen kan ligament stammen en tranen veroorzaken. De ulnaire collaterale ligament aan de binnenzijde van de elleboog is bijzonder kwetsbaar voor dergelijke verwondingen. Baseball spelers kunnen ontstekingen ontwikkelen in dit ligament of in de radiale collaterale ligament. Ze kunnen zelfs scheuren deze ligamenten die meestal een operatie noodzakelijk zijn. Ligament schade kan zeer pijnlijk zijn. Zenuwuiteinden worden vaak samengeperst, die de pijn kan verergeren. Stammen kunnen worden behandeld met rust en ijs. Ligamenten langer duren om te genezen, omdat de bloedstroom beperkt tot hen.