Eiwit & Vegetable Celebrity Diet

Beroemdheden staan ​​bekend voor het feit dat afgezwakt, mager, slanke lichamen. Het is dus geen wonder dat zo veel mensen willen weten wat ze eten om ze te blijven kijken zo geweldig. Vele beroemdheden niet hun perfecte lichamen op hun eigen te krijgen; ze hebben een veelheid van persoonlijke chef-koks, diëtisten en trainers om hen past. Een populaire celebrity dieet bestaat uit eiwitten en groenten en zorgt voor de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen aan goede voeding list ondersteunen ook het houden van het lichaam slank.

Eiwit

Eiwit niet alleen voor de opbouw van spieren, is ook een bron van aminozuren, die het immuunsysteem bouwen, het lichaam helpen helen en de energie. Iedereen heeft behoefte aan eiwit. Bijvoorbeeld, mannen moeten 40-53 gram eiwit per dag, en vrouwen moeten 41 tot 46. Het eiwit dat beroemdheden verbruiken in hun voeding is van dierlijke of plantaardige oorsprong. Dierlijke eiwitten kan worden gevonden in mager vlees, zoals kalkoen, tonijn, kip (zonder vel), eieren en veel verschillende soorten vis. Dierlijk eiwit wordt gegeten ofwel gebakken of gegrild. Plantaardige eiwitten zijn te vinden in voedingsmiddelen, zoals spinazie, soja, zwarte bonen, noten, broccoli, aardappelen, kikkererwten, bruine rijst en tofu. Plantaardige eiwitten hebben vele voordelen, omdat ze bevatten weinig vet en veel vezels. Plantaardige eiwitten te verminderen hartziekte en ook het risico op kanker, diabetes en obesitas verminderen. Terwijl dierlijke eiwitten met mate is goed voor je, te veel kan leiden tot nier- en stenen in de galblaas. Er is echter geen beperking aan de hoeveelheid plantaardige eiwitten die kunnen worden geconsumeerd.

Groenten

Groenten zijn een uitstekende bron van vezels en ze doen uitstekende zaken voor het lichaam. De groenten die beroemdheden te eten in hun voeding zijn gebakken, verwerkt of gegeten met boter. De groenten die beroemdheden verbruiken zijn zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat als ze kunnen worden. U kunt gezonde groenten te krijgen van uw lokale boeren markt, supermarkt of zelfs je eigen tuin. Wanneer u koopt groenten, is het belangrijk om hen grondig met water voordat ze te consumeren, omdat ze kunnen worden gedekt in schadelijke pesticiden of chemicaliën.

Er zijn veel verschillende maaltijden die groenten en eiwitten bevatten. Een voorbeeld is gegrilde kip salade op een bedje van spinazie met tomaten, komkommers en amandelschilfers. Een ander eiwit en plantaardige combinatie kan worden gedaan door het maken van groentesoep met bruine rijst en tofu. Je zou ook kunnen dompelen rauwe groenten in een humus dip die is gemaakt van kikkererwten. Eiwitten en groenten kunnen worden gecombineerd in soepen, salades of zelfs dalen.