Eiwit dranken die goed smaken

Eiwit dranken die goed smaken

Eiwit drankjes zijn een uitstekende bron van niet-dierlijke eiwitten. Terwijl ze worden het meest gebruikt door bodybuilders en mensen die op zoek om gewicht te verliezen, zelfs die op zoek om gewicht te blijven kunnen profiteren van het drinken van eiwit drankjes en poeders. Helaas kan het moeilijk zijn om een ​​eiwit drank die goed in plaats van kunstmatige en overdreven verwerkt smaken.

Best Tasting Protein Poeders

Terwijl proteïne poeders vereisen een blender en een paar minuten te maken, veel mensen de voorkeur poeders aan ready-to-drink shakes voor de vrijheid van het toevoegen van ingrediënten zoals fruit, noten, en zelfs pindakaas. Volgens bodybuilding professionals, EAS Myoplex is een van de beter smakende proteïne poeders op de markt. Verkrijgbaar in chocolade, vanille en aardbei aroma, elk eiwit poeder pakket bevat 300 calorieën, 22 g koolhydraten en 42 gram weiproteïne. Extra bestanddelen omvatten vitaminen en mineralen, zoals vitamine A, vitamine E, calcium, magnesium, vitamine C en vitamine B6. Andere eiwit poeders die goed smaken bevatten Prolab N-Large, Champion Ultramet, Syntrax Nextar en CytoSport Complete Whey.

Best Tasting Ready-to-Drink Shakes

Kant-en-klare shakes zijn populair vanwege hun gemak, mobiliteit en een hoog eiwitgehalte. Omdat je niet hoeft te mengen, deze dranken zijn ideaal voor mensen die veel onderweg, en voor mensen die geen eigenaar zijn van een blender of keukenmachine. Een aantal van de best smakende ready-to-drink shakes bevatten CytoSport Muscle Milk Protein --- verkrijgbaar in verschillende fruitsmaken --- en Isoflex Instant Protein, verkrijgbaar in chocolade en vanille. Terwijl Isoflex Instant bevat 200 calorieën, 30 g melkeiwit en 70 procent van je dagelijkse aanbevolen inname van calcium, CytoSport Muscle Milk bevat alle natuurlijke ingrediënten, 10 g eiwit en slechts 60 calorieën per 16 oz. fles.

Verbetering van de Smaak van Eiwitdranken

U kunt de smaak van eiwit drankjes te verbeteren door het toevoegen van natuurlijke ingrediënten zoals vers fruit, noten, haver, en natuurlijke pindakaas. U kunt ook het verbeteren van de smaak door het toevoegen van een paar pakjes van koolhydraatarme zoetstof of een theelepel honing. Veel mensen vinden dat als de consistentie van eiwit drankjes te verbeteren, de smaak verbetert ook. Bijvoorbeeld, het toevoegen van bevroren of vers fruit aan uw proteïne drankje zal een dikkere, vollere smaak drankje opleveren, terwijl het toevoegen van haver --- vooral naar vanille shakes --- zorgt voor een vulling schudden doet denken aan een havermout koekje in de smaak.