Eisen voor Medicaid voor volwassenen

Eisen voor Medicaid voor volwassenen

Medicaid helpt arme Amerikanen krijgen de gezondheidszorg, maar op geen enkele manier biedt dekking van de gezondheidszorg voor alle volwassenen. Volwassen aanvragers moeten voldoen aan bepaalde inkomsten en het vermogensbestanddeel. Eisen voor Medicaid variëren afhankelijk van individuele omstandigheden. Volwassenen die kinderen ten laste, gehandicapten of zorgafhankelijke ouderen vinden het makkelijker om zich te kwalificeren dan andere volwassenen.

SSI

Iedereen die in aanmerking komt voor de Aanvullende Security Income (SSI) programma komt in aanmerking voor Medicaid. Het uitgangspunt voor deze dekking is dat mensen die in aanmerking komen voor SSI vallen onder federale richtlijnen van de overheid, en de staten zijn niet toegestaan ​​strengere regels dan voor de federale overheid.

Medisch behoeftige

Sommige staten bieden het medisch behoeftige programma, dat Medicaid in aanmerking te komen geldt voor personen van wie het inkomen van de in aanmerking te komen inkomensgrens om Medicaid ontvangen overschrijdt. Ze zijn in staat om de "besteden-down" methode, die is met behulp van medische of corrigerende zorgkosten als middel om de Medicaid inkomen in aanmerking niveau te bereiken gebruiken. Sommige staten staan ​​ook volwassenen de mogelijkheid om in aanmerking te komen verkrijgen via de behoeftigen programma door het betalen van de staat maandelijkse premies. De maandelijkse premie is inkomen minus de niet-betaalde kosten voor medische behandeling. Staten die niet voldoen aan dit soort programma's worden gedefinieerd als "inkomen cap staten." Inkomen cap staten omvatten Alabama, Colorado, Delaware, South Carolina, Idaho, New Mexico, Wyoming en Mississippi.

Borst- en baarmoederhalskanker Disease

Onder de borst- en baarmoederhalskanker Preventie en behandeling wet, in de wet 24 oktober 2000 ondertekend, staten hebben de mogelijkheid om medische hulp voor een laag inkomen en onverzekerde vrouwen bieden. Dit programma is voor vrouwen gediagnosticeerd of vertoond op een Center for Disease Control (CDC) borst- en baarmoederhalskanker Vroege Opsporing Program en vereist de behandeling vanwege pre-kankerachtige aandoeningen, borstkanker of baarmoederhalskanker. De CDC programma is beschikbaar in alle 50 staten.

Echtgenoot Inkomen

Inkomen en middelen van uw echtgenoot worden berekend in de Medicaid in aanmerking te komen voor een zieke echtgenoot. Het niveau van de bepaling hangt af van de vraag of de patiënt thuis of in een instelling. Staten verschillen over hoe zij deze bepaling toe te passen.

Persoonlijke Grenzen Property Income

Medicaid plaatst een $ 2.000 limit middelen limiet voor individuele aanvragers en een $ 3.000 limit per paar. De aanvrager huis en auto waarde, tot $ 4500 of de huidige marktwaarde van de auto, wordt uitgesloten van deze activa vergelijking.