Eisen Solliciteer voor Medicare

Eisen Solliciteer voor Medicare

De Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) beheert en administreert de Medicare-systeem, dat de medische dekking voor meer dan 40 miljoen Amerikanen biedt. Om in aanmerking te komen voor dit programma, moet u minstens 65 jaar oud zijn, of die lijden aan bepaalde medische aandoeningen of ziektes, die hieronder worden beschreven.

65 jaar oud

Met bepaalde uitzonderingen, moeten alle personen die voor gratis Medicare hospitalisatieverzekering zijn 65 jaar of ouder. Reeds ingeschreven in de sociale zekerheid personen worden automatisch ingeschreven in het Medicare Insurance programma wanneer zij in aanmerking komen. Medicare zal een verzekeringskaart drie maanden voorafgaand af te geven aan uw 65e verjaardag. De verzekering wordt actief op de eerste dag van je verjaardag maand.

Amerikaans staatsburger of een permanente verblijfsvergunning

Om in aanmerking te komen voor Medicare verzekering, moet de aanvrager een burger of een permanente inwoner van de Verenigde Staten zijn. Een permanente inwoner is een persoon die woont in de Verenigde Staten gedurende vijf jaar onafgebroken. Bovendien moet u of uw echtgenoot hebben gewerkt 30-39 kwartalen van Medicare bedekt werkgelegenheid.

Bent u gehandicapt?

U kunt ook in aanmerking komen voor Medicare, zelfs als u jonger bent dan 65 jaar oud is, als je een handicap en hebben Social Security Disability Insurance (SSDI) of Railroad Retirement handicap betalingen voor 24 maanden gekregen. In aanmerking te komen voor de sociale zekerheid invaliditeitsverzekering, moet je niet in staat om te werken voor ten minste één jaar als gevolg van een in aanmerking geestelijke of lichamelijke handicap (of een combinatie van bijzondere waardeverminderingen) zijn. Personen die lijden aan een terminale aandoening als gevolg van een letsel of aantasting kan ook in aanmerking komen. Solliciteer voor SSDI bij uw plaatselijke Social Security Administration kantoor. Als u zijn goedgekeurd voor SSDI, moet u wachten vijf maanden voor de inkomstenbelasting voordelen om te beginnen en een extra 24 maanden voor Medicare voordelen zijn beschikbaar.

Bijzondere omstandigheden voor Medicare in aanmerking te komen

Er zijn twee bijzondere medische omstandigheden waarin aanvragers kunnen in aanmerking komen voor Medicare alvorens 65. Als u Amyotrofische Lateraal Sclerose (de ziekte van Lou Gehrig), Medicare voordelen beginnen de eerste maand dat u ontvangt SSDI maandelijks inkomen voordelen. Als u lijdt aan een permanente nierfalen (nierziekte), dialyse ondergaan en / of wachten op een niertransplantatie, u ook in aanmerking komen voor Medicare. Personen met eindstadium nierfalen (ESRD) te ontvangen Medicare dekking binnen drie maanden na hun eerste dialysebehandeling, ongeacht of zij voor een aanvraag hebben ingediend of in aanmerking komen voor SSDI.

Voor het aanvragen van dekking, contact opnemen met de Verenigde Staten Social Security Administration. De vereisten voor Medicare als ze op u van toepassing. Neem contact op met de Verenigde Staten Sociale Zekerheid dichtstbijzijnde kantoor of ga naar het agentschap website. Vraag een kopie van Medicare & U (publicatie nr CMS-10050).

www.medicare.gov
1-800-MEDICARE (1-800-633-4227)