Eierstokkanker Borden

De American Cancer Society zegt eierstokkanker gebeurt op reproductieve klier vrouwen. De eierstokken voeren talloze functies in de vrouwen-lichaam, met inbegrip van de productie van eieren en de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron. De twee eierstokken, gelegen aan de zijkanten van de baarmoeder in het bekken, groeien vaak goedaardige tumoren die kunnen worden verwijderd of verblijven in het gebied. Echter, ovariale kanker kwaadaardig en zich naar andere delen van het lichaam. Eierstokkanker symptomen veroorzaken pijn voornamelijk in de buik-en bekkengebied en zijn de bron van veel problemen met de voortplanting.

Buikpijn

De US National Library of Medicine zegt dat een van de gemeenschappelijke eierstokkanker symptomen is pijn in de onderbuik. Deze pijn treedt op bij het gebied van de buik nabij de locatie van de eierstokken. Abdominale pijn geassocieerd met eierstokkanker kan acute en scherp zijn. Als dit de pijn aanhoudt, moeten vrouwen hun gynaecologen zien om ervoor te zorgen dat tumoren worden niet ontwikkelen.

Spijsverteringsproblemen

Tekenen van eierstokkanker na te bootsen voorwaarden in verband met het spijsverteringsstelsel. De US National Library of Medicine zegt dat sommige van de gemeenschappelijke problemen met de spijsvertering inclusief gas, opgeblazen gevoel, misselijkheid, braken en verlies van eetlust. Vrouwen kunnen beginnen met problemen bij het eten. De Universiteit van Californië, San Francisco Medical Center zegt dat vrouwen het moeilijk vinden om te eten of een vol gevoel voordat ze hun maaltijd klaar ben. Deze problemen met de spijsvertering leiden tot gewichtstoename of verlies.

Bloeden

Menstruele veranderingen wijzen erop dat vrouwen ervaren eierstokkanker tekenen. De US National Library of Medicine zegt dat vrouwen kunnen zware vaginale bloeden, een deinende gevoel in het bekken, en periode onregelmatigheden ervaren. Vrouwen moeten hun arts te zien of ze veranderingen in hun menstruele cyclus of ervaring vaginale bloeden te zien.

Urineren en constipatie

Frequent urineren en constipatie zijn tekenen van eierstokkanker. De website Federal Citizens Information Center zegt dat deze situaties zich voordoet, omdat tumoren groeien en drukt tegen de blaas en darmen. Als deze cellen verspreid buiten de blaas en darmen, kunnen ze de maag en bloedbaan.

Rugpijn en Seksuele Ongemak

De US National Library of Medicine zegt dat rugpijn en pijn bij het vrijen zijn eierstokkanker tekenen. Rugpijn verergert na verloop van tijd. Vrouwen beginnen met het ervaren van pijn tijdens de geslachtsgemeenschap. Artsen voeren tests zoals bekken examens om te zien of een massa groeit in de eierstokken of een verkennend laparoscopische examen.