Egg Donor Informatie

Een donor is een vrouw die vrijwillig binnenkomt aanspra- kelijkheid akkoord haar eieren geoogst zodat ze kunnen worden gebruikt om een ​​embryo te produceren en geïmplanteerd in de baarmoeder van een andere vrouw. De vrouw die het kind draagt ​​op termijn zal de juridische ouder van het kind te zijn, ook al is de eiceldonor een genetische relatie zal hebben.

Schenker Age

De leeftijd voor donoren is doorgaans 21 tot 35. Deze regels zorgen ervoor dat de vrouw is wettelijk oud genoeg om een ​​overeenkomst aan te gaan en niet te oud om te reageren op de vruchtbaarheid medicijnen.

Kwalificatie

Medisch onderzoek door een arts en gynaecoloog zal informatie over uw medische en familiegeschiedenis te verzamelen. Tests omvatten de evaluatie van bloed en urine. Een gedegen psychologisch onderzoek zal ook worden uitgevoerd.

Oogsten Eieren

De donor wordt geïnjecteerd met vruchtbaarheidsdrugs de eierstokken meerdere eitjes tegelijk. De eieren worden operatief verwijderd uit uw eierstokken, waarna, uw deelname is compleet.

Na de oogst

Om een ​​embryo te produceren, zijn eieren gecombineerd met sperma in een laboratorium setting. De embryo's worden gekweekt in het laboratorium alvorens te worden geïmplanteerd in de baarmoeder van een vrouw.

Diskwalificaties

De American Society for Reproductive Medicine ontmoedigt vrouwen uit steeds een eiceldonor als ze een ernstige psychische stoornis. Ook als ze gebruik maakt van drugs en alcohol, heeft een familiale voorgeschiedenis van drugsmisbruik of is gediagnosticeerd met depressie of angst, is het niet waarschijnlijk dat ze zullen worden geaccepteerd als donor.