Effekter af Lapacho på Parkinsons sygdom

Lapacho, også kendt som pau d'Arco, er et træ hjemmehørende i Paraguay, Brasilien og den nordlige grænse af Argentina i Amazonas regnskov. Påstande om mirakelkure med te fremstillet af lapacho bark er rigelige for en række lidelser fra kræft til behandling af neurologiske lidelser. Måske mest overbevisende er påstanden om, at det helbreder Parkinsons sygdom.

Parkinsons sygdom

Sygdommen er opkaldt efter James Parkinson, der ledede forskningen af ​​denne parese-lignende tilstand i begyndelsen af ​​1800-tallet. De primære fysiske egenskaber på denne sygdom er de døde og degenererede dopamin-producerende celler i 80 procent af patienternes hjerner. Dopamin skaber jævn bevægelse af muskler og lemmer. Ifølge Parkinsons.org, fremskridt symptomer rystelser, stivhed i lemmer, træghed og en manglende evne til at stå og gå.

Lapacho

Sydamerikanske indfødte folk bruger lapacho for at kurere en række sygdomme. Den indre bark er traditionelt blevet anvendt som en behandling af kræft og som et middel til behandling af smitsomme sygdomme. Kemiske bestanddele af knust bark af træet kan dræbe svampe og andre mikroorganismer, ifølge laboratorieundersøgelser rapporteret af HealthLibrary.epnet.com. Yderligere undersøgelse er nødvendig for at bestemme dets effekt på humane sygdomme, herunder kræftceller.

Lapacho og Parkinsons

Parkinson forskere arbejder på at finde løsninger for lindring af symptomer. Ifølge forskeren AF dos Santos, er der håb i naturlig sundhed samfund, der Lapacho kan på en eller anden måde øger dopamin-niveauet i den Lidende hjerner. Selv om der har været nogen rapporter om dobbelt-blindt, placebo-kontrollerede kliniske forsøg, der viser en sammenhæng mellem brug af Lapacho og mindskelse af symptomer Parkinsons sygdom, Den kemiske sammensætning af barken ligner en forløber for dopamin.

Begrænsninger

Patienter med Parkinsons sygdom, bør rådføre sig med deres læge, før du tilføjer nogen urtekosttilskud, såsom lapacho, at deres styre, især når interaktioner ikke er kendt. Når en læge har givet tilladelse til en patient til at medtage denne urt kan lapacho indtages som te eller som en pille lavet fra jorden bark af træet. Disse behandlinger er fortsat eksperimentel karakter og bør betragtes som et supplement til en medicinsk protokol.

Yderligere undersøgelser

NM Lima gennemførte reagensglas undersøgelser af kemiske bestanddele af Lapacho og fandt, at de kan dræbe en række skadegørere. Megen forskning er nødvendig for at bestemme effektiviteten af ​​disse stoffer på mennesker med sygdomme som Parkinsons.