Effectieve wieghtverlies Technieken

Effectieve wieghtverlies Technieken

Het handhaven van een gezond gewicht is een levenslange verbintenis voor de meesten van ons. De Federal Trade Commission schat dat, op een gegeven moment, 70 miljoen Amerikanen proberen om gewicht te verliezen en jaarlijks besteden ongeveer $ 30000000000 op afslankproducten, zoals dieet boeken, supplementen en levensmiddelen; fitnessapparatuur en video's; en medische behandelingen. Er zijn vele strategieën beschikbaar zijn voor het verliezen van gewicht, maar de meeste gezondheid deskundigen het erover eens dat het realiseren en onderhouden van lange termijn gewichtsverlies vraagt ​​om de juiste combinatie van een evenwichtige voeding, dagelijkse beweging en gedragsverandering. In sommige gevallen worden chirurgische procedures aanbevolen.

Dieet

Een gezond dieet bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van koolhydraten, eiwitten en vetten. De Food Guide Pyramid raadt het kiezen van je dagelijkse calorie-inname uit vijf belangrijke groepen voedingsmiddelen: zuivel, vlees, groente, fruit en granen. Een pond van lichaamsvet is gelijk aan 3500 calorieën. Het aantal dagelijkse calorieën je nodig hebt om het behoud van een gezond gewicht is afhankelijk van uw leeftijd, geslacht, gewicht, lengte, lean body mass en activiteitenniveau. Als je wilt om vet te verbranden en gewicht te verliezen, moet je minder calorieën verbruiken dan je verbruikt. Het kiezen van vetarm voedsel in de juiste combinaties en portiegrootte helpt u te bereiken en een gezond gewicht te behouden. Vermijd een-food diëten die qua voedingswaarde ontbreken.

Oefening

Als u verbruikt meer calorieën dan je verbruikt, je gewicht. Als je meer calorieën verbranden dan je verbruikt, verlies je gewicht. Dagelijkse oefening, in combinatie met een dieet, vermindert lichaamsvet, bloeddruk verlaagt en verhoogt cardiovasculaire conditie. Overweeg aërobe oefening, zoals wandelen, joggen, fietsen of zwemmen. Als het geld het toelaat, lid worden van een fitnesscentrum dat leiding van een instructeur fitness lessen biedt, of het huren van een personal trainer voor het ontwerpen en begeleiden u door middel van een persoonlijke fitness routine. Loop naar het werk, de hond uitlaten, of neem de trap voor extra calorie-branders. Voor een gezond gewicht, de Centers for Disease Control adviseert volwassenen streven naar 150 minuten per week matig intensieve (stevig wandelen) oefening.

Gedrag modificatie

Om gewicht te verliezen, moet je je relatie met voeding en beweging te veranderen. Kijk naar wanneer en waarom je eet en overwegen manieren om veranderingen op te nemen. Als, bijvoorbeeld, je eet wanneer je televisie kijkt, beginnen breien of een ritje met een stationaire fiets. Als je eet als je je verveelt of verdrietig bent, maak een fietstocht. Als al uw sociale contacten draait rond maaltijden, suggereren vergadering voor een wandeling plaats. Vrienden en familieleden te ondersteunen aan te moedigen en zelfs je lid wordt. Houd een dagboek voedsel, zodat u kunt opnemen wat, wanneer en hoeveel je eet. Stel realistische korte termijn doelen voor eten en bewegen. Bijvoorbeeld; streven ernaar om verliezen een pond per week in plaats van zich te concentreren op een 50-pond doel. Je bent meer kans om een ​​lange termijn verandering van levensstijl te behouden als je kleinere haalbare doelen te stellen. Beloon jezelf als je een mijlpaal te bereiken, bijvoorbeeld door een nieuwe cd of een nieuwe outfit in een kleiner formaat.

Chirurgie

Chirurgische procedures kunnen zijn opties als je morbide obesitas (meer dan 40 procent lichaamsvet), hebben een gewicht gerelateerde ziekten, zoals diabetes en hoge bloeddruk, en zijn niet in staat om gewicht te verliezen door middel van dieet en lichaamsbeweging geweest. Bypass, maagband en sleeve gastrectomie zijn de drie meest voorkomende bariatrische (gewichtsverlies) ingrepen. Bariatrische chirurgie beperken van de hoeveelheid voedsel die krijgt om je maag, te beperken wat je lichaam absorbeert, of beide. Bariatrische chirurgie helpt je een vol gevoel sneller en minder kans om teveel te eten. Vanwege mogelijke gezondheidsrisico's en bijwerkingen, zijn chirurgische kandidaten zorgvuldig gescreend. Post-operatie gewichtsverlies onderhoud nog steeds afhankelijk van uw vermogen aan uw dieet, gedrag en lichaamsbeweging te veranderen.