Effectieve Tips om gewicht te bereiken Snel en spieropbouw

Effectieve Tips om gewicht te bereiken Snel en spieropbouw

Verkrijgen van het gewicht en de opbouw van spieren zijn goede manieren om de opbouw van uw kracht en uithoudingsvermogen. De belangrijkste regime je kunt doen is om te ontwikkelen en te committeren aan een plan van het dieet en het uitoefenen van dat realistisch is voor jou. Het is belangrijk om het even welke grote veranderingen in je eten en bewegen gewoonten met uw arts te controleren voordat de uitvoering ervan.

Committeren aan een regime en doelen

Op dezelfde manier dat een dieet om gewicht te verliezen is een strikt regime, diëten en sporten om gewicht en spieren vraagt ​​om een ​​stevig-gehandeld op grond van proces krijgen. Stel een doel voor hoeveel je wilt winnen - kleine doelen over het algemeen het beste werken, omdat ze meer realistisch. Als u van plan bent om £ 40 te winnen, te beginnen met de planning tot 20 pond te krijgen, zodat je de vruchten van je werk sneller kunt zien.

Beslis over een dieet en lichaamsbeweging plan dat is vooral realistisch voor jou. Als je niet kunt zien zelf montage moet in je dagelijkse schema, zal je waarschijnlijk niet in staat zijn om het omhoog te houden voor zeer lang.

Verhoog de calorie-inname

Als je gaat om gewicht te winnen, moet je nemen in meer calorieën dan je dagelijks kan uitputten. Dit betekent, gewoon, het eten van meer. De meeste mensen hebben geen calorieën te tellen op een dagelijkse basis, zodat uw nieuwe dieet te beginnen, je moet besteden ongeveer een week opnemen wat je eet. Dit geeft je een goed begrip van hoeveel calorieën je verbruikt per dag te geven, en zal u helpen om te weten hoe u uw eetgewoonten moet veranderen.

Zodra u uw dagelijkse calorie-inname hebben bedacht, voeg ongeveer 300 meer calorieën aan je dagelijkse inname. Verhoog deze hoeveelheid langzaam tot je begint om gewicht te winnen.

Voedingsmiddelen te eten

Voedingsmiddelen die u zal helpen spieren te krijgen zijn: vis, zuivelproducten (vooral wei, cottage cheese, mozzarella, en magere yoghurt), eieren, ongebrande noten en zaden, en vlees en gevogelte.

Weight Training

Als je niet doet gewicht opleiding als je het verhogen van uw calorie-inname, zal het gewicht dat je te krijgen zijn vet en geen spieren. De beste manier om spieren te krijgen is om verbinding gewichtheffen oefeningen, zoals squats, bankdrukken, en chin-ups, onder anderen te gebruiken. Deze types van oefeningen werken tegelijkertijd verschillende spiergroepen.

Uit te werken ten minste 3 keer per week voor de beste spieropbouwende resultaten.

Luister naar je lichaam

Als u pijn of ongewone hoeveelheden vermoeidheid ervaren, bent u waarschijnlijk het besturen van uw lichaam te hard. Zorg ervoor dat u altijd veel water te drinken om uitdroging en verlies van uithoudingsvermogen te voorkomen, en krijgen ten minste acht uur slaap per nacht - dit zijn dingen die je lichaam nodig, vooral wanneer u uit te werken en het opbouwen van spieren. Ook, als u pijn die ernstig is ervaren, gaan zien een arts zo snel mogelijk.