Effecten van infrarood licht op stafylokokbesmettingen

Effecten van infrarood licht op stafylokokbesmettingen

Volgens de Centers for Disease Control, is een stafylokok infectie veroorzaakt door een bepaalde bacterie die leeft op de huid of in de neus van gezonde mensen. De methicilline-resistente Staphylococcus aureus (MRSA) stafylokok bacteriestam is reden tot bezorgdheid als gevolg van haar vermogen om zich snel te verspreiden en zijn weerstand tegen bijna alle antibiotica. Bovendien, De Mayo Clinic bevestigt dat stafylokok bacterie is bekend dat ernstige infecties van de huid, zoals impetigo, cellulitis en gebroeid huid-syndroom veroorzaken. Bovendien kunnen stafylokok bacteriën bloedvergiftiging (sepsis), voedselvergiftiging, longontsteking, toxisch shock syndroom en septische artritis veroorzaken. Degenen met een gecompromitteerd immuunsysteem als gevolg van ziekte of recente ziekenhuisopname en / of ingrepen zijn op het hoogste risico van stafylokok bacterie-infecties. Er is echter bemoedigende resultaten bij de behandeling van stafylokok infecties en MRSA's met infrarood licht therapie.

Infrarood licht

Alle licht wordt gemeten door de grootte van de golflengte. De golf gaat op en neer; op en neer. De lichtgolf wordt gemeten door de hoeveelheid ruimte tussen elke golf piek. Bijvoorbeeld, de kleur rood heeft een langere golflengte dan de kleur paars. Radiogolven, aan een uiteinde van het elektromagnetische spectrum, vergelijkbaar in grootte met de lengte van een voetbalveld waar gammastralen, aan de andere kant van het spectrum, vergelijkbaar in grootte met de kern van een atoom. Infrarood licht heeft een golflengte langer geringer dan het menselijk oog kan zien; echter gedetecteerd telkens zonnewarmte wordt gevoeld.

Voordelen

Volgens Johns Dental Laboratories, uitgebreide elektromagnetisch spectrum stafylokok bacterie onderzoek, met behulp van infrarood licht therapie op de stafylokok bacterie heeft een aantal voordelen. Een dergelijk voordeel is dat de therapie vermenigvuldigt nieuwe capillairen die de bloedsomloop te verhogen. Dit versnelt de snelheid van het genezingsproces door de toegevoegde zuurstof en voedingsstoffen naar het getroffen gebied. Lichttherapie induceert ook het lichaam collageen dat een kritisch eiwit bij weefselherstel produceren. ATP (adenosine trifosfaat) productie verhoogt de energie wordt overgedragen naar cellen bereiden hen om voeding te accepteren en los afval. Infrarood licht therapie helpt ook zenuwuiteinden kalmeren en pijn verminderen, en stimuleert de fagocyt-cellen (cleaner cellen) tot verslechterde en dode cellen van het lichaam.

Side Effects

Onderzoek vanaf 2009 zien we geen belangrijke bijwerkingen van infrarood therapie. Na de behandeling wordt het lichaam werken aan evenwicht, en dit kan even licht ongemak dat meestal gaat in ongeveer 24 uur veroorzaken. Sommige patiënten kunnen een lichte depressie, stemmingswisselingen en angst, die kan worden verlicht door contact van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg ervaren.

Overwegingen

Infrarood licht therapie is een relatief nieuwe manier om de stafylokok bacterie te behandelen, en mag alleen worden gebruikt in een gecontroleerde omgeving onder begeleiding van een getrainde professional. Houd de gezondheidszorg beoefenaar van alle voorgeschreven medicijnen worden genomen en welke medicijnen over de toonbank, waaronder ibuprofen, Aleve, paracetamol, vitamines en supplementen.

Waarschuwingen

Volgens Medline Plus, een dienst van de National Library of Medicine en de National Institute of Health, zijn stafylokok infecties op de huid herkend door op te merken van een gebied dat is warm, rood, gezwollen, of heeft pus en andere vloeistoffen / abces en kunnen vergezeld door een koorts.

Een meer ernstige stafylokok infectie kan gepaard gaan met een huiduitslag, pijn op de borst, hoesten, kortademigheid, vermoeidheid, koorts, koude rillingen, spierpijn en een algemeen gevoel van niet lekker voelt.