Effecten op de gezondheid van Long-Term Mold Exposure

Mold is een gemeenschappelijk allergeen. Mensen inademt schimmelsporen uit dode bladeren of van schimmel die is gegroeid in vochtige gebieden van het huis. Veel voorkomende symptomen van schimmel allergieën zijn: jeukende ogen, sinusitis, niezen, hoesten en post-nasal drip. Indien onbehandeld, kan langdurige blootstelling aan schimmels veroorzaken veel gezondheidsproblemen complicaties.

Astma

Als u last heeft van schimmel allergieën, continu inademen van schimmelsporen kan leiden tot astma of oorzaak flare-ups van bestaande astma.

Schimmel sinusitis

Schimmelsporen kunnen verzamelen in je sinussen en een schimmel bal. De schimmel bal is een infectie die drainage van gele of groene afscheiding, hoesten, verlies van smaak of gezicht pijn veroorzaakt. Chirurgie is nodig om de schimmelbal.

Allergische bronchopulmonale aspergillose

Allergische bronchopulmonale aspergillose is een schimmelinfectie van de longen. Als u last heeft van astma of taaislijmziekte, je bent op een hoog risico op het ontwikkelen van de aandoening.

Andere symptomen

Continu schimmel blootstelling kunnen vermoeidheid, misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn veroorzaken.

Overgevoeligheid Pneumonitis

Deze aandoening wordt veroorzaakt door schimmelsporen in de longen. Het veroorzaakt longontsteking. Voortdurende blootstelling leidt tot chronische longziekte. Symptomen zijn malaise, koude rillingen, koorts of kortademigheid.