Eerste trimester zwangerschap & Exercise

Op zoek naar een aantal ideeën voor de grote oefening tijdens je eerste trimester van de zwangerschap? Hier zijn twee prachtige manieren om in vorm te blijven en een goed gevoel, ook!

Is het goed om te oefenen?

Je eerste trimester van de zwangerschap is een spannende tijd. Er is de op handen zijnde geboorte van uw pasgeboren om na te denken over, overweldigende ochtendmisselijkheid en een aantal nieuwe pijn en pijn te kampen met. De oefening is waarschijnlijk niet hoog op uw lijst van to-do items voor de dag, maar zorg ervoor om wat tijd te nemen om wat gezond bewegen gaat om u te helpen beter te slapen, verlichten een deel van je zwangerschap pijn en mogelijk te helpen met een gelukkig en gezonde algehele zwangerschap.

Als u een regelmatige lichaamsbeweging regime hadden voordat ze zwanger is, voor het grootste deel zul je in staat om het te handhaven door uw zwangerschap met een paar aanpassingen. Tijdens uw eerste trimester, je lichaam is een beetje gevoeliger dan normaal dat te maken met zoveel veranderingen gebeurt intern. Dit is een belangrijk moment voor de ontwikkeling van je baby en je lichaam overuren om dat te realiseren. High-impact uit te oefenen is niet van plan om te helpen met alle activiteiten gebeurt in je lichaam. Vind manieren om je routine te veranderen naar een lagere impact, kortere interval oefening plan, en u profiteert door je hele zwangerschap.

Zorg ervoor dat met uw arts te praten voordat u enige vorm van lichaamsbeweging tijdens je eerste trimester. Voor een normale zwangerschap, is er geen reden low-impact oefening kan geen deel uitmaken van je dagelijkse routine geworden. Nieuw uit te oefenen? Zwangerschap is een goede reden om iets nieuws te beginnen en beginnen aan een gezonde gewoonte, zoals dagelijkse oefening.

Wandelen

Zoek een comfortabele route binnen uw buurt om te genieten van een mooie wandeling buiten. Voor uw eerste trimester, wilt u misschien om te beginnen met een 2-mijl lopen om de drie dagen. Als je gevoel echt gemotiveerd, het lopen van een mijl per dag is een prachtige manier om te helpen houden ochtendmisselijkheid op afstand en krijgt een geweldige workout. Door te lopen langere afstanden of in een sneller tempo, kunt u regelen hoeveel beweging je krijgt.

Wat heb ik nodig om te beginnen?

Wandelen is een fantastische low-impact uit te oefenen tijdens je eerste trimester te onderhouden. Het heeft geen plaats geen onbekende stress op je lichaam, en je kunt zelf bepalen hoeveel en hoe ver je gaat. Zelfs als u niet voor een 2-mijl lopen, het nemen van een snelle wandeling rond het blok profiteert u tijdens uw eerste trimester op vele manieren. Maar zorg ervoor dat u een paar comfortabele schoenen te vinden, houd je hoofd omhoog en schouders naar achteren, en je bent op weg naar een gezonde zwangerschap.

U kunt gaan wandelen zowat overal, en je hebt geen speciale apparatuur nodig om het te doen. Bezorgd over het handhaven van een oefening regime? Zoek een paar andere vrouwen in hun eerste trimester en start een wandelgroep. Het is een super manier om fit te blijven en deel uw eerste trimester verhalen tegelijk.

Pilates

Pilates is een andere low-impact oefening die je lichaam gebruikt als weerstand tegen een comfortabele en gemakkelijke oefening tijdens je eerste trimester te creëren. Sommige houdingen en posities worden niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, maar je kunt veel dvd's of zelfs een lokale Pilates les vinden voor zwangere vrouwen die geweldige resultaten zal geven. Pilates werd in de 20e eeuw uitgevonden door Joseph Pilates in Duitsland en is gericht op de concentratie van de adem en de kern uitlijning. Het beoefenen van Pilates bevordert een goede circulatie, goede houding en droge spiermassa. Pilates combineert de mentale en fysieke, het creëren van een vloeiende en uitdagende workout. Naar aanleiding van de filosofie dat Joseph Pilates begonnen, bewegingen zijn vloeiend, de oefeningen kan langzaam of snel worden gedaan, en het lichaam van de "powerhouse" is gericht op het creëren van een stevige carrosseriestructuur die is mager en gebeeldhouwd. Dit bevordert een betere houding en beweging van het lichaam.

Hoe doe ik het?

Bepaalde oefeningen concentreren op je ademhaling, die helpt met een sterk hart en de bloedsomloop. Er zijn ook aspecten van lichaam en geest coördinatie, die uw concentratievermogen helpen. Dit is gunstig voor alles wat je doet, als je tijd doorbrengen coördineren de bewegingen van uw lichaam, terwijl zich te concentreren op je ademhaling, je lichaam is multi-tasking die helpt bevorderen een betere geestelijke gezondheid.

U kunt bepalen hoe veel of hoe weinig je je comfortabel terwijl het doen van Pilates, waardoor het nog een geweldige eerste trimester oefenprogramma voelen.

Waarschuwing

Wat oefening die u kiest om te doen tijdens je eerste trimester, vergeet niet om je lichaam te luisteren. Als u zich duizelig voelt, gestrest of misselijk, stoppen met trainen meteen en neem de tijd om af te koelen. Drink veel water tijdens het sporten en werken niet op een lege maag. Probeer niet om activiteiten omvatten tijdens je eerste trimester die gepaard gaan rennen, springen of snelle bewegingen. Dit is de tijd om je tijd te nemen, vloeien met je lichaam en gezonde ademhaling en positieve gedachten aan te moedigen.