Eenvoudige manieren voor tieners om gewicht te verliezen

Tieners bevinden zich vaak geobsedeerd over hun gewicht. Dit kan worden veroorzaakt door de door de media en de druk van ouders of leeftijdgenoten vastgestelde normen. Tieners schelen hoe ze eruit zien, omdat ze willen om te passen in en heb vrienden - en vaak ook andere tieners zijn niet bijzonder vriendelijk als het gaat om de manier waarop mensen kijken. Voeg daarbij de hoge snelheid van de kindertijd / obesitas bij jongeren als gevolg van een zittende levensstijl en slechte voedingskeuzes, en je zal veel tieners op zoek naar een gemakkelijke manier om gewicht te verliezen te vinden.

Ga naar een dokter

Bepaal of je eigenlijk nodig hebt om gewicht te verliezen. De beste manier om dit uit te zoeken is door het zien van een arts. De body mass index (BMI) grafieken die mensen kunnen vertellen als ze te zwaar zijn gebaseerd op lengte en gewicht is bedoeld voor volwassenen. Er zijn veel lichamelijke veranderingen die plaatsvinden tijdens de tienerjaren, dus het is absoluut noodzakelijk om een ​​adequate, voedende calorieën verbruikt. Door te praten met een arts kan bepalen of je nodig hebt om gewicht te verliezen, en zo ja, hoeveel je zou moeten verliezen. De arts kan u ook tips om uw gewichtsverlies doelen te helpen.

Plaatsvervanger met Gezonde Keuzes

Vervang junk food met gezonde keuzes die je leuk vindt. Chips, snoep en andere verwerkte snacks kan worden vervangen met druiven, noten, worteltjes en natuurlijk popcorn. Trade ijs voor yoghurt. In plaats van een verwerkt bevroren pizza, voeg natuurlijke tomatensaus en verse kaas op een volkoren pita en bakken in de oven tot de kaas smelt.

Get Moving

De oefening is de makkelijkste manier voor kinderen en jongeren om hun ideale gewicht te komen. Niet lid worden van een sportschool of rennen in plaats in uw kamer. Het is niet leuk, zodat je niet vast te houden. Word lid van een klasse die niet alleen zal zorgen voor oefening, maar kan u helpen bouwen sociale vaardigheden en vriendschappen. Overweeg dansles, voetbal of karate. Als u niet wilt dat een teamsport mee, zoek een vriend die wil om te gewicht te verliezen en beginnen wandelen in een park samen meerdere keren per week. Als je eet als je je verveelt, zoek dan een hobby voor je uit het huis of in beslag genomen, zodat je niet na te denken over voedsel.