Eenvoudige manieren voor mannen om gewicht te verliezen

Eenvoudige manieren voor mannen om gewicht te verliezen

Mannen die willen er goed op het strand kijken - of gewoon een beter gevoel over zichzelf - moeten overwegen het verliezen van buikvet. Volgens de Mayo Clinic, mannen meer geneigd gewicht in de taille krijgen - wat kan leiden tot medische problemen zoals hartziekten en slaapapneu. Er zijn eenvoudige manieren voor mannen om gewicht te verliezen. Het duurt slechts toewijding.

Eat Right

De sleutel tot het verliezen van gewicht is om elke dag te beginnen met de juiste soort van het ontbijt, volgens de Men's Health. Zette de donut of de zoete ontbijtgranen en hebben sommige roerei en worst. In plaats van koffie met suiker, wat sinaasappelsap. Gezonder ontbijten die eiwitten bevatten en verlagen suiker helpt je het gevoel meer energie en vermindering van de verleiding om snack tijdens de ochtend. Reducerende suiker zal ook helpen gewicht te verliezen. De Mayo Clinic suggereert bezuinigen op de porties die je eet om snel gewicht te verliezen. In plaats van twee broodjes voor de lunch, eet gewoon een. In plaats van een frisdrank, hebben water. De kleine veranderingen in uw dieet kan een directe impact hebben op je gewicht te maken.

Drink Water

Volgens Reader's Digest, indien de gemiddelde Amerikaanse man dronk water in plaats van frisdrank kon hij een gemiddelde van 25 pond per jaar verliezen. In plaats van het drinken van een suikerhoudende sportdrank tijdens het sporten of sporten, water drinken. Het vult je lichaam en kan je het gevoel meer vol dan suikerhoudende dranken.

Eet Meer Vaak

Jongens die drie gezonde snacks en drie gezonde maaltijden per dag te eten zal beginnen om een ​​gewichtsverlies te zien, volgens de Men's Health. Uitspreiden uw eten in de loop van de dag versnelt je stofwisseling. U zult ook het gevoel minder honger, die u helpt om te stoppen met eten ongezonde snacks.

Bij het Bureau

Er zijn een paar eenvoudige manieren waarop u kunt beginnen om gewicht te verliezen op het kantoor. In plaats van met behulp van het bedrijf telefoon-systeem om een ​​collega in het gebouw noemen, loop naar haar bureau en praat met haar. Neem de trap in plaats van de lift. Sta op keer een uur en neem een ​​korte wandeling rond het kantoor. Wanneer u combineert deze eenvoudige oefeningen met betere eetgewoonten, zal je snel gewicht te verliezen.

Beloon jezelf

Het doorbreken van die slechte eetgewoonten kan moeilijk zijn. Een manier om te verblijven op uw nieuwe dieet is om jezelf een dag per week waarop je kunt eten wat je wilt - in beperkte hoeveelheden. Als je het overdrijft u zult beginnen om enig gewicht je verloren herwinnen. Als je jezelf toestaat twee stukken pizza voor de lunch op vrijdag, echter, zult u voldoen aan uw verlangens en gemakkelijker uw gezond eten plan kleven.