Eenvoudige manieren om Lose Belly Fat

Excess maag gewicht kan resulteren in een bolle buik en de kans op gezondheidsproblemen zoals vette lever en zure reflux ziekte verhoogt. Maar er zijn eenvoudige manieren om je buik plat en te verliezen buik vet. De sleutel is het vinden van een effectief gewichtsverlies strategie en steken met het plan, totdat u het gewenste resultaat krijgt.

Verbeterde Dieet

Slechte eetgewoonten en een vezelarm dieet draagt ​​bij aan buikvet. Om gemakkelijk vet te verliezen, veranderen van uw eetgewoonten en betere keuzes maken. Vette voedingsmiddelen zoals gebakken voedsel en fastfood verhogen het risico op overgewicht en het ontwikkelen van buikvet. U kunt de situatie te keren door het maken van gezondere keuzes. Kies voor mager vlees, groenten, fruit en volkoren granen, die weinig calorieën en vet voorzien. Deze voedingsmiddelen zijn ook een goede bron van vezels, die opgeblazen gevoel en buik gewicht kan vechten. Het verlagen van uw calorie-inname en het elimineren van suiker uit je dieet kan ook helpen zich te ontdoen van maag gewicht.

Buikspieroefeningen

Kies oefeningen ontworpen om uw buikspieren te richten. Workouts zoals been liften, sit-ups, side crunches en pilates kunnen versterken en draai je buikspieren en maag gewicht te verlagen. Samen met kern workouts, aerobic oefeningen en andere cardio workouts zijn ook effectieve oplossingen voor buikvet. Streef ernaar om de training voor 30 tot 60 minuten drie tot vijf keer per week. Oefeningen kunnen bestaan ​​uit fietsen, hardlopen, stevig wandelen, gewichtheffen of zwemmen.

Verhoog Vloeistofinname

Het behoud van water kan pond toevoegen en veroorzaken maag gewicht. Om dit probleem snel te verhelpen, het verhogen van uw inname van water en vruchtensappen. Water is het beste, en het drinken van minstens acht glazen per dag stimuleert je nieren en je overtollig water kwijt. Andere natuurlijke diuretica bevatten cafeïne en cranberry sap. Het verminderen van uw inname van natrium kan ook het vasthouden van vocht te bestrijden. En als het nemen van een medicijn met vochtretentie als bijwerking, overleg dan met uw arts over een recept of OTC diureticum te helpen je verliest water gewicht.