Eenvoudige manieren om cholesterol te verlagen

Verlaag je cholesterol kan worden bereikt door een aantal methoden. Individuele resultaten zullen afhangen van hoe hoog je slechte cholesterol (LDL) was om mee te beginnen, en hoe dicht je hebt vast te zitten met een oplossing. De resultaten zullen niet over een nacht ijs, maar ze zal er gebeuren als je de stok met het programma. Voedingssupplement Omega-3 helpt verminderen slechte cholesterol en helpt lipiden in evenwicht.

Havermout

Het eten van een kom havermout elke dag voor een hele maand is bewezen nuttig zijn bij het verlagen van slechte cholesterol (LDL) en het verbeteren van goede cholesterol, wat goed nieuws is voor je hart. Mueslirepen bevatten haver ook zal helpen bij het bestrijden van slechte cholesterol, hoewel het onderzoek van de ingrediĆ«nten is het verstandig om te controleren of het verzadigd vetgehalte als het het gewenste resultaat kunnen beĆÆnvloeden.

Dieet

Eenvoudige veranderingen in uw dieet kan LDL (slechte cholesterol) te verlagen en verhogen de goede cholesterol (HDL). Het toevoegen van bonen en peulvruchten aan uw dieet om de andere dag is een uitstekende manier om de slechte cholesterol te verlagen door het verhogen van uw inname van vezels. Zalm verlaagt je LDL, terwijl het verhogen van uw HDL, dus eet veel zalm en wees lief voor je hart.

Oefening

Regelmatige lichaamsbeweging is belangrijk om te helpen vet en cholesterol te verbranden, en krijg je hart pompen. In de eerste plaats contact op met uw arts om te zien of je in staat bent om te oefenen zonder in gevaar te brengen voor uw gezondheid zijn. Wanneer u het goed is om te oefenen, te beginnen uw oefening regime langzaam. Vijf minuten per dag om mee te beginnen is prima. Geleidelijk verhogen van de hoeveelheid tijd die u elke dag te oefenen totdat u traint ongeveer dertig minuten per dag.

Rode wijn

Twee glazen rode wijn per dag wordt gezegd dat het slechte cholesterol te verlagen, werkt als "Drano" voor de slagaders. Het veegt plaque, de opbouw dat bloedstolsels kunnen veroorzaken. Als wijn drinken is niet jouw kopje thee, neem dagelijks Resveratrol capsules. Ze zijn verkrijgbaar bij reformwinkels, online en in de meeste supermarkten, werken op dezelfde manier als rode wijn, maar zonder de drukte van een alcoholische drank.