Eenvoudige juiste manier om Raise Metabolism & Afvallen

Een efficiënte stofwisseling is een belangrijk element in het verliezen van gewicht op een gezonde manier. Metabolisme is de afbraak van voedingsstoffen die het lichaam voorzien van energie, maar ook de vorming van gezonde weefsels. Een hoge stofwisseling betekent dat je meer kunt eten en doen minder activiteit op hetzelfde gewicht als degenen die behoefte hebben om te letten op wat ze eten en te oefenen consequent hebben.

Dieet

Een eenvoudige manier om de stofwisseling te verhogen is om te eten veel gezonde vetten tot herstel van cellen te bevorderen en hormonen. Vet verwerken, het lichaam energie nodig, waardoor het verhogen van de stofwisseling. Noten, olijfolie en avocado's zijn gezonde vetten die met mate gegeten kan worden.

Complexe koolhydraten zijn belangrijk voor de voeding, omdat ze meer energie te verbranden dan eenvoudige suikers, die koolhydraten in voedingsmiddelen die fructose, sucrose of glucose bevatten zijn. Deze suikers worden vooral gevonden in snoep en andere gesuikerde producten. Complexe koolhydraten bevatten gezonde bronnen van vezels, noodzakelijk voor de spijsvertering en gevoel vol. Vind koolhydraten die zijn gevuld met vezels en hebben een lage glycemische telling zoals broccoli, spinazie, appels en bonen, onder anderen. Lage glycemische koolhydraten zijn een ideale keuze voor inname want ze houden de bloedsuikerspiegel stabiel. Hoe hoger het nummer op de glycemische index, hoe hoger de bloedsuikerspiegel stijgt na het eten. Lage glycemische voedingsmiddelen zijn vooral gunstig voor degenen die proberen om gewicht te verliezen, maar nog steeds krijgen hun voedzame koolhydraten, en voor diabetici.

Het lichaam heeft eiwit metabolisme en voor gebruik als energie verhogen. Dertig procent eiwit verbruikte calorieën worden gebruikt voor energie; Daarom verhogen inname van eiwit kan verhogen het metabolisme van andere afbranden calorieën.

Algemene richtlijnen voor de inname van koolhydraten is dat uit je dagelijkse calorieën, 60 procent moet bestaan ​​uit koolhydraten. Dertig procent van de totale dagelijkse calorieën moet worden van vetbronnen en 10 tot 15 procent moet van magere eiwitten. Deze instroom zal variëren, afhankelijk van uw lengte, gewicht, geslacht en niveau van activiteit.

Oefening

Gewicht opleiding is een voordelige en eenvoudige manier om de stofwisseling te verhogen. Met behulp van gewichten verhoogt ook post-exercise zuurstofverbruik, waardoor het lichaam om de stofwisseling te verhogen lang nadat je klaar bent met de oefening. Het verhogen van de spieren verhoogt ook het metabolisme, waardoor je calorieën in rust verbranden. Spierweefsel verhoogt vetverbrandende enzymen in het lichaam, het verbeteren van de stofwisseling en fitness niveaus.

Hoge intensiteit cardio-activiteit verhoogt ook het metabolisme te helpen met gewichtsverlies. Net zoals bij gewichtheffen, cardio-oefening kan het lichaam het verbranden van calorieën na de activiteit te houden, houden van de stofwisseling niveaus verhoogd. Intervallen zijn een ideale vorm van cardio training, omdat het meer calorieën verbrandt dan dat van de activiteiten in een gelijkmatig tempo.

Volgens de American Heart Association, moet matige cardio-oefeningen, zoals stevig wandelen of joggen in de week gedaan worden ten minste vijf dagen, voor niet minder dan 30 minuten. Gewicht opleiding moet worden gedaan voor ongeveer 20 minuten per keer, werkende arm, been en rugspieren. Het is belangrijk te rusten voor een dag tussen elke gewicht training om de spiervezels zelf laten herstellen na afgebroken.