Een overzicht van Veteranen Voordelen

Een overzicht van Veteranen Voordelen

Het Department of Veterans Affairs (vaak afgekort tot "VA") biedt voordelen, gezondheidszorg programma's en andere diensten, zoals hypotheken en levensverzekeringen, aan in aanmerking komende veteranen en hun families. Hoewel in aanmerking te komen voor elk voordeel varieert, moet een individu hebben gediend in het leger in actieve dienst voor een periode van tijd en dan op een absoluut minimum is ontladen.

Arbeidsongeschiktheidsuitkeringen Program

Het Department of Veterans Affairs biedt compensatie aan veteranen die zijn uitgeschakeld als gevolg van een blessure of ziekte die zich tijdens service via de VA arbeidsongeschiktheidsuitkeringen programma. Afhankelijk van de aard van de handicap en de ernst van die handicap, kunnen echtgenoot en kinderen ten laste van de veteraan ook recht hebben op een uitkering.

Pensioenen voor Veteranen

Het Department of Veterans Affairs biedt uitkeringen aan veteranen die ouder zijn dan de leeftijd van 65 jaar door de verbeterde Disability Pension programma. Veteranen die onder de leeftijd van 65 jaar kunnen ook in aanmerking komen als zij permanent en volledig worden uitgeschakeld door een blessure of ziekte die zich buiten hun militaire dienst. Er is echter een inkomen en het vermogen, de criteria voor in aanmerking te komen, en de uitkering is gebaseerd op de grootte van het gezin.

Ziektekostenverzekering

Veteranen hebben recht op gratis klinische en poliklinische medische zorg voor de behandeling van letsel of ziekte opgelopen tijdens de dienst. Om deze voordelen te ontvangen, moet de veteraan worden ingeschreven in de VA gezondheidszorg. Een laag inkomen veteranen kunnen ook in aanmerking komen voor gratis klinische en poliklinische medische zorg voor de behandeling van enig letsel of ziekte, met inbegrip van die buiten plaatsvond van militaire dienst.

Huursubsidie

Het Department of Veterans Affairs biedt een gegarandeerde en directe lening programma voor veteranen die het kopen van een huis. Zie Bronnen voor meer informatie over de VA Loan Program

Educatieve Voordelen

De Militairen's Readjustment Act (vaak aangeduid als de "GI Bill") biedt veteranen met financiering voor hogeschool of school voor beroepsonderwijs. In 2008, hoofdstuk 33, een wijziging van het oorspronkelijke wetsvoorstel werd aangenomen, waardoor die in aanmerking komen om de volledige kosten van het collegegeld te ontvangen op een openbare instelling in hun land van herkomst, plus een extra $ 1000 stipendium tot huisvesting of boeken te dekken.

Het huidige wetsvoorstel, echter, is ingesteld om te veranderen in eind 2011. In december 2010 heeft de post-9/11 Veteranen Onderwijs Bijstand Improvements Act werd aangenomen, de uitbreiding in aanmerking komt voor mannen en vrouwen die werkzaam zijn in de full-time Active Guard en Reserve, met enkele uitzonderingen.