Een oefening op vergroten vrouwelijke libido

Hoewel veel mensen accepteren dat een afname van de vrouwelijke seksuele drang is een natuurlijk bijproduct van het ouder worden, anderen zijn niet zo bereid om te lijden in stilte. Verlies van libido kunnen achterlaten als u depressief met een algemeen gevoel van malaise, wat nauwelijks een ideale gemoedstoestand om het leven aan te pakken voelt. Gelukkig zijn er oefeningen die kunnen helpen. Het uitvoeren van een dagelijkse routine van Kegel oefeningen kunnen je opnieuw kennis met de wonderen van een sterk libido.

Over Kegels

Kegel oefeningen zijn het geesteskind van Dr. Arnold Kegel en waren oorspronkelijk bedoeld om vrouwen te helpen overwinnen van urine-incontinentie na de bevalling. Kegels hebben een opleving in populariteit gezien echter vanwege hun doeltreffendheid bij de behandeling van een breed scala van omstandigheden. Bij verlaagde vrouwelijke libido, kan Kegels helpen jumpstart afnemende wens door het stimuleren bloedstroom naar de genitaliën. En als doorbloeding is een belangrijk onderdeel van de seksuele opwinding, kan Kegels helpen het proces te vergemakkelijken. Daarnaast het uitvoeren van Kegels zal u helpen om meer bewust van je seksuele spieren, wat zal resulteren in de ontwikkeling van een sterker verlangen naar seks.

Het uitvoeren van Kegels

Voor het uitvoeren van Kegels, eerst moet je precies begrijpen welke spieren betrokken zijn. De snelste en eenvoudigste manier om dit te doen is om te oefenen het stoppen van uw stroom van urine midstream. Dus de volgende keer dat je voelt de drang om naar het toilet, stop en start uw urine een paar keer totdat je in staat om mentaal zoek het betrokken bij zal spieren voelen. Mogelijk moet u deze procedure tijdens verschillende sessies te herhalen voordat je volledig "bewust" van uw spieren Kegel.

Als je eenmaal weet welke spieren betrokken zijn, oefenen ze bij zitten aan de rand van een stoel of liggend op je rug. Adem diep in, het vullen van uw buik met lucht. Terwijl je uitademt, contracteren uw bekkenbodemspieren aan en trekt ze naar boven in je lichaam. Handhaven van een beperkte mate van krimp tijdens je uitademing, dan weer los als je inademt. Herhaal deze cyclus vijf tot 10 keer. Dit vormt één sessie - je moet oefenen op zowel de ochtend en avond.

U zult waarschijnlijk merken een bijna onmiddellijke verbetering van uw seksuele verlangen. Als de oefening trekt extra bloed in uw genitale regio, is het niet ongewoon te worden gewekt. Maar zelfs als je niet actief uitvoeren van Kegels, moet je nog steeds een verhoogd bewustzijn van je seksualiteit, die zich zal vertalen in een sterkere wens voor de daad van seks. Gewoon doorgaan met uw Kegels dagelijkse praktijk, gericht op de kracht van de contractie in de tijd, samen met het toevoegen van extra sets en herhalingen.