Een lijst van voedingsmiddelen die niet kan worden rauw gegeten

Een lijst van voedingsmiddelen die niet kan worden rauw gegeten

Er zijn een paar voedingsmiddelen die mensen rauw te eten, maar ze weten niet de gezondheidsrisico's die zij nemen. Je mag niet eten sommige voedingsmiddelen rauw omdat ze niet alleen je ziek kunnen maken, maar kon je verlamde en mogelijk leiden tot de dood. De beste aanpak is om te koken of te bakken behandelt grondig.

Honing

Kleuters mogen nooit eten honing onbehandeld omdat het bevat sporen van bacteriën die botulisme veroorzaken. Botulisme-geïnduceerde ziekten zijn dodelijk indien onbehandeld. In tegenstelling tot de zuigelingen, kinderen en volwassenen hebben zowel hoge maagzuur dat sporen in honing te doden.

Rund- en varkensvlees

Rund- en varkensvlees zijn twee van de gewone voedingsmiddelen die je niet mag eten vanwege de lange lijst van ziekten en ziekten die ze veroorzaken als het niet goed gaar. Neurocysticercosis is een parasiet van ongekookt of onvoldoende verhit varkensvlees die kunnen kruipen uit darm van een persoon tot zijn hersenen. De parasiet kan in de hersenen van een persoon woont al jaren en uiteindelijk kan leiden tot epileptische aanvallen.

Sprouts

Sinds spruiten zoals bonen en alfalfa worden gekweekt in warme en vochtige omgevingen, ze dragen salmonella, E.coli en bacil. Het wassen van de spruiten niet te ontdoen van de kans op ziekte als je eet spruiten rauw of ongekookt, omdat de bacteriën leven in de spruiten. Iedereen die een zwak immuunsysteem heeft, ouderen, of kinderen een hoger risico lopen als ze eten rauwe spruiten.

Ei

Iets te eten die rauwe eieren bevatten, zoals koekjesdeeg, zet u op risico van Salmonella. Iemand met een grote immuunsysteem kan het meeste van wat ze consumeren nemen. Terwijl sommige mensen gebruiken rauwe eieren als een goede voedingswaarde drinken, ze vergroten hun risico om ziek te worden elke keer.