Een lijst van Superfoods

Een lijst van Superfoods

Volgens voedingsrichtlijnen het van de Amerikaanse regering, Amerikanen zijn het eten van te veel bewerkte voedingsmiddelen en krijgen niet de voedingsstoffen die ze nodig hebben. Een manier om uw voeding doelen te bereiken is door het opnemen van "superfoods" in uw dieet. Superfoods bevatten ziekte-bestrijdende voedingsstoffen en zijn rijk aan essentiële vetzuren, antioxidanten en / of glasvezel. Veel superfoods ook helpen reguleren bloedsuikerspiegel, die vertraagt ​​veroudering en voorkomt diabetes, obesitas en diverse andere ziekten.

Noten

Noten zijn een superfood omdat ze vol gezonde vetten en eiwitten en zijn rijk aan vezels en antioxidanten. Experts raden aan om moer porties klein - ongeveer een ons per dag. Wanneer gegeten in kleine hoeveelheden, kan noten gewichtsverlies bevorderen en kan het cholesterolgehalte te verlagen helpen. Ze zijn ook een gezonde vervanger voor zoute snacks. In plaats van chips, te bereiken voor een handvol amandelen, pinda's, walnoten of pecannoten. Strooi moeren op salades en granen voor extra smaak.

Bonen

Bonen conclusie superfood toestand omdat ze grote hoeveelheden vezels bevatten, samen met eiwit, magnesium en kalium. De onoplosbare vezels in bonen helpt cholesterol te verlagen, en hun oplosbare vezels helpt je lichaam ontdoen van afval en maakt je een vol gevoel, een groot voordeel voor de weight watchers. Veel bonen, net als hele sojabonen, bevatten de omega-3-vetzuren bewezen om te helpen bij een gezond hart. Amerikaanse voedingsrichtlijnen raden aan 3 kopjes bonen per week. Probeer ze als hoofdgerecht in chili of soep, of gooien in salades voor extra voeding.

Broccoli

Terwijl alle groene bladgroenten gunstig, broccoli is één van de rijkste bronnen van vezels; vitamine A; vitamine C; en vitamine K, een bot strengthener. Het beste van alles, broccoli is het hele jaar verkrijgbaar. Eet broccoli rauw, gestoomd, roergebakken of geroosterd als een gezond bijgerecht of als ingrediënt in gerechten met ei en soepen.

Bessen

Bessen zijn een perfecte voedingswaarde vervanger voor zoete snacks. Ze zitten vol met antioxidanten en fytonutriënten, en hun hoge water en vezelgehalte een vulling caloriearm optie voor mensen kijken naar hun tailles maakt ze. Bosbessen leiden de content pack antioxidant. Eet een handvol verse bessen als snack elke dag, of strooi ze op salades of magere yoghurt voor voegt smaak en voeding.

Zalm

De American Heart Association beveelt het eten van vette vis zoals zalm twee keer per week, want het is hoog in de omega-3 vetzuren die je hart gezond te houden. Zalm is ook een rijke bron van eiwitten en ijzer en is laag in verzadigd vet. Grill of bak de zalm en eten met een scheutje citroen of een vetarm topping zoals salsa.