Een gratis Colon Cleanse Home Remedy

Colonics diensten op de retailmarkt zijn duur, invasief en onhandig. U kunt uw dikke darm te spoelen in huis voor de prijs van slechts een paar ingrediƫnten. Je zal een dag ononderbroken door het werk nodig hebt of u kunt de flush doen in de avond. Het zal noodzakelijk zijn een badkamer hand hebt.

Reinigende oplossing

Voor omgekeerde osmose zuivering, maken een eenvoudige oplossing van een liter gezuiverd water (flessen water) en 4 eetlepels van organische zeezout. Gejodeerd keukenzout zal niet werken. Zeezout heeft een hogere dichtheid en fungeert als hoge dosis vezels terwijl via de dikke darm. Het lichaam acclimates tot warm water sneller dan koud, dus je flesjes water moet op kamertemperatuur zijn.

De flush zal beginnen te werken binnen een uur of zo. Voorbereiding aantal sterke stoelgang en de mogelijkheid van verscheidene kleinere. Verder drinkwater tijdens het spoelen als er gevaar voor uitdroging.

De oplossing zal een slechte smaak en een nog slechtere nasmaak hebben. Sommigen vinden het gemakkelijker om de hele flush drinken in een schot. Vinden wat voor u werkt; moet echter het hele liter afgewerkt worden om goed te werken. Volg dit proces drie tot vier dagen of totdat de afvalstoffen heldere en meestal vloeibaar.

Aanbevelingen

Sommige programma's raden een stap omhoog en stap naar beneden proces voor en na een dubbele punt schoonmaken. Dit is niet strikt noodzakelijk, maar het is nuttig. Het verminderen van de consumptie van verwerkte voedingsmiddelen, vlees en alcohol twee tot drie dagen voorafgaand aan uw flush zullen de effecten van de dikke darm te reinigen intensiveren. Master Cleanse beveelt een tweedaagse groenten en fruit dieet.

Een stap naar beneden is precies hetzelfde als een stap omhoog, sparen het werkt in omgekeerde richting. Het lichaam begint een langzame acclimatisatie om voedsel weer.