Een Diploma in Dieet en voeding

Een Diploma in Dieet en voeding

Veel mensen zijn al zelfbenoemde experts in diëten zoals het Atkins-dieet, grapefruit dieet en het Zone dieet op grond van het proberen ze allemaal in de hoop van het verliezen van gewicht. Te weinig mensen, echter, begrijpen de voedingswaarde component van dergelijke diëten. Het nastreven van een diploma in de voeding en voeding biedt kennis van wat het lichaam nodig heeft voor voeding en wat te eten om deze behoeften te bevredigen.

Soorten Diploma

Een diploma in de voeding en voeding komt in vele vormen. Een certificaat in de voeding en voeding gaat meestal gepaard met de voltooiing van een primaire graad, zoals een Bachelor of Science in de biologie. Afhankelijk van de instelling, moet men vier of vijf klassen met betrekking tot het object tot een certificaat verdienen.

Een associate degree in dieet en voeding vereist twee jaar van cursussen, met extra lessen in het algemeen studies als economie en wiskunde. Een bachelor's degree vereist vier jaar. De American Dietetic Association legt in het boek, "Complete Food and Nutrition Guide" dat ten minste een bachelor's degree is vereist om een ​​geregistreerde diëtist, een gemeenschappelijke carrière keuze voor diegenen nastreven referenties op dit gebied geworden.

Veel universiteiten bieden een master of doctor in de voeding ook. Sommige bieden online masteropleidingen, waaronder de Universiteit van Bridgeport en Saint Joseph College.

Fields of Diet and Nutrition

Diploma's in dieet en voeding kan voorzien in specifieke gebieden, die later helpen bij de ontvanger van het diploma tot een raad gecertificeerd specialist. Speciale velden zijn onder pediatrische voeding, sport diëtist, diabetes specialist en gerontologisch voeding. Sommigen kunnen hun diploma in holistische wellness en voeding na te streven. Deze diploma's hebben cursussen met de nadruk in de homeopathie, kruiden studies of alternatieve diëten zoals de veganist of raw food dieet.

Cursussen

Voldoende cursussen biologie en chemie is te verwachten. Studenten nemen geavanceerde cursussen in de organische chemie, de menselijke biologie en fysiologie. Diploma-eisen van Arizona State University's voor in de voeding lijsten cursussen een bachelor's zoals "Medical Nutrition Therapy ',' Human Nutrition Assessment" en "Inleiding tot Planning Therapeutische Diets." In alle voeding klassen, hoe het lichaam metabolizes voedsel wordt bestudeerd. Aldus gemeenschappelijke onderwerpen zijn hoe het lichaam verwerkt vitaminen, mineralen, vetten, koolhydraten en andere voedingsstoffen.

Voordelen van een Diploma

Veel studenten die een diploma in dieet en voeding te verdienen gaan om een ​​reeks van onderzoeken naar een diëtiste te worden. Echter, vele andere carrière opties zijn beschikbaar voor degenen met de juiste referenties. Dergelijke carrière omvatten sport voedingsdeskundige, voedsel wetenschapper, gezondheid consultant en food service manager.

Waarschuwing

Eleanor Noss Whitney en Francis Sienkiewicz Sizer, auteurs van het boek "Nutrition: Concepten en controverses," waarschuwen potentiële studenten aan "diploma mills 'of niet-geaccrediteerde instellingen die certificaten op basis van onvolledige cursussen toekennen vermijden. Dergelijke scholen geven een diploma nadat de student betaalt duizenden in de vergoedingen, maar vereisen weinig cursussen. Controleer dat de school is geaccrediteerd door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs voor de uitgaven duizenden dollars aan kosten voor een waardeloos diploma.