Een alternatief voor suiker voor Kinderen

Een alternatief voor suiker voor Kinderen

Overmatige hoeveelheden suiker kan leiden tot tal van gezondheidsproblemen bij kinderen, waaronder problemen met het gewicht, gaatjes en tandbederf. Sommige ouders maken zich zorgen over het dienen van suikervervangers om kinderen als gevolg van angst voor kanker en andere ernstige gezondheidsproblemen. Echter, kan een verscheidenheid aan alternatieven voor suiker kids zoete keuzes geven zonder gezondheidsproblemen.

Suikervervangers

Bij de aankoop van voorverpakte voedingsmiddelen en dranken, zoals koekjes en frisdrank voor de kinderen, ouders op zoek naar suiker te vermijden zal waarschijnlijk kiezen suikervervangers zoals aspartaam, sacharine en. Het National Cancer Institute blijkt dat geen bewezen verband bestaat tussen het gebruik van deze zoetstoffen en kanker. Dat betekent niet dat kinderen moeten innemen van grote hoeveelheden, echter. Ouders moeten FDA-limieten op basis van het kind gewicht lichaam volgen. Hoewel deze zoetstoffen geen calorieën bevatten, moeten ze worden geconsumeerd met mate.

Suikeralcoholen

Suikervrije snoepjes waarschijnlijker bevatten suikeralcoholen zoals sorbitol, xylitol en maltitol. Ze worden meestal niet gekocht in zakken of pakken als suikervervangers en zijn niet calorie-vrij ook al hebben ze minder calorieën dan suiker. Volgens de American Diabetes Association, kan suiker alcoholen invloed op de bloedsuikerspiegel anders dan gewone suiker - een andere reden kunnen ze een levensvatbaar alternatief voor suiker te maken. Echter, bijwerkingen zijn onder meer gas, opgeblazen gevoel, diarree en losse stoelgang. De kans op bijwerkingen verhogen wanneer suikervervangers worden geconsumeerd in grotere hoeveelheden., Vooral bij kinderen, zodat de inname van suiker alcoholen van kinderen moet worden beperkt, als goed.

Fruit

Vers fruit maken goede alternatieven voor zoete snacks bij kinderen hunkeren naar iets zoets. De USDA beveelt een kopje per dag voor kinderen 2-3 jaar oud, anderhalf bekers voor kinderen van vier tot 14 en meisjes tot 18, en twee kopjes voor jongens van 15 en 18. Terwijl vruchten bevatten calorieën, zij ook belangrijke voedingsstoffen voor groeiende organisaties zoals vitamine C. Fruit in blik kan worden verpakt in suikerstroop, zodat ouders etiketten zorgvuldig moeten lezen.

Flavors

Specerijen verlevendigen voedingsmiddelen zonder toevoeging van calorieën of leidende tot tandheelkundige problemen. Nootmuskaat en kaneel zorgen voor een natuurlijke zoete tang en kan worden gestrooid op brood, granen, melkproducten en dranken zoals thee, bijvoorbeeld. Het toevoegen van een kleine hoeveelheid ongezoete cacao om melk, pudding, ontbijtgranen, muffins en pannenkoeken geeft kinderen een chocolade smaak zonder al de zoete. Een paar druppels vanille-aroma of andere extracten, zoals wortel bier, esdoorn of pepermunt kan een zoete verlangen te voldoen. Sommige bedrijven de markt fruitige extracten, maar ook, zoals kersen, aardbei, sinaasappel, banaan en kokos.