Edelstenen en kristallen gebruikt bij chirurgische ingrepen

Edelstenen en kristallen zijn rond voor eeuwen geweest; naast het feit dat gebruikt als instrumenten van het werk, werden ze buitenaardse beschouwd, met bevoegdheden om kwaad af te weren en te beschermen tegen het onbekende. Mensen nog steeds rekenen op edelstenen en kristallen in verschillende vormen van chirurgie, zowel fysieke en metafysische, om de gezondheid te waarborgen en het bevorderen van het welzijn.

Natuur

Volgens de School voor Metafysica, edelstenen en kristallen hebben de natuurlijke eigenschappen die hen in staat stellen om elektrische ladingen (piëzo-elektrische energie) te ontwikkelen en te verzenden energieën. Deze eigenschappen helpen ook genezing.

Laser Surgery

De edelstenen en kristallen gebruikt bij chirurgische ingrepen dienen als een krachtige laser instrument. Laser kwarts wordt gebruikt om de energie die doorheen en in een strakke straal versnellen. Dit is gunstig voor het stimuleren van acupunctuurpunten en het toestaan ​​van precisiewerk op het fysieke lichaam.

Micro Chirurgie

De School van de Metafysica stelt dat kristallen zoals robijnen en kwarts ook worden gebruikt voor het vergroten en doorgeven energieën in lasers voor micro chirurgie. Ze helpen het proces van het verbranden van ongewenste weefsel en in ontharen.

Chirurgie Voorbereiding en Herstel

Volgens docent Ellie Crystal, zijn edelstenen en kristallen gebruikt in sommige gevallen om fysieke trauma te voorkomen. Stenen zoals groene diopside worden gebruikt om emoties te kalmeren en het bevorderen van regeneratie na de operatie.

Reiki Psychic Chirurgie

Reiki Master Leslie Swartz beschrijft Reiki psychische chirurgie als een niet-invasieve chirurgie. Het verwijst naar het gebruik van kristal toverstaf, zoals kwarts kristal toverstaf, om negatieve energie uit het energieveld, alsmede de verwijdering van gedachtevormen, geheugen imprints of zielsrecuperatie trekken.