Eddike Detox Bath

En detox bad er et hjem afhjælpe designet til at rense kroppen for urenheder og fremme generelle sundhed. Nogle bade er specifikt til bestemte lidelser. For eksempel eddike detox bad menes at lindre virkningerne af inflammatoriske sygdomme, såsom arthritis og gigt, ifølge Momsbudget.com. Denne eddike detox bad er enkel og kan tilberedes på få minutter.

Forberedelse af Bath

For at forberede en eddike detox bad, begynde at køre et badekar fuld af vand, der er så varmt som muligt, men er behageligt for badning. Tilsæt 2 kopper æble cider eddike til det varme bad vand og 1 spsk. stødt ingefær. Bade i opløsningen i omkring 30 minutter, og bruge en vaskeklud til at sørge for, at hele kroppen har en vis kontakt med eddike bad. Når tiden er gået, dræne bad og slå bruser og skyl med meget varmt vand. Det er ideelt at holde kropstemperaturen op efter badet for at fremme mere sveden. Så indpakning op i en tyk badekåbe er en god idé. Det varme vand og eddike vil arbejde på at rense og åbne porer og tillade, at organet naturligt svede og flush toksiner ud af systemet. Tilføjelsen af ​​ingefær vil også fremme sveden.

Hydration

Varmen og eddike kan forårsage svedtendens for en stund efter badet. Det er vigtigt at drikke masser af vand, selv før du kommer ind i badet. Vand hjælper med udskylning af toksiner og forhindrer også dehydrering. Drik et glas vand, mens badet kører og holde et glas vand ved siden af ​​karret under detox bad og påfylde det bagefter som du fortsætter med at svede.

Frekvens

Når du udfører en rense af nogen art, Natur-kur-alternatives.com foreslår at tage en udrensning bad mindst to gange om ugen. Men selv hvis du ikke er inde i en udrensning program anden art samtidigt, bade er nyttige for kroppen afgiftning og generel sund levevis. Ifølge Natural-kur-alternatives.com hjemmeside, disse bade er også nyttigt for børns sundhed og kan endda hjælpe med kløe og rødme forbundet med skoldkopper.