Echtscheiding Related Depressie & Angst Attacks

Echtscheiding Related Depressie & Angst Attacks

Familyeducation.com stelt dat professionals definieert geestelijke gezondheid als "de mogelijkheid om mentale balans te houden in tijden van emotionele stress." Voor velen kan scheiden veel spanning genereren, waardoor ze lijden aan depressie en angstaanvallen.

Het verband tussen echtscheiding en depressie en angst aanvallen

Sommigen vinden dat bewegen op is geen gemakkelijke taak en de ervaring van de vijf fasen van rouw. DivorceTransitions.com geeft elk verdriet podium en hoe het kan worden gebruikt voor sommige gescheidenen.

Wanneer om hulp voor depressie te zoeken

Uw persoonlijke en familiale voorgeschiedenis van depressie, de bereidheid om verder te gaan en zelfs de relatie die je hebt met je ex-echtgenoot helpen om te bepalen of u risico loopt op het ontwikkelen van depressie of angst. Als je voelt dat je verdriet niet geleidelijk op te heffen op zijn eigen, kan het tijd om professionele hulp te zoeken zijn.

Angst of paniekaanvallen

Angst of paniek aanvallen zijn afleveringen van overweldigende angst en paniek die komen met een scala aan lichamelijke klachten. Volgens MayoClinic.com, een aantal van deze symptomen zijn trillen, zweten, moeite met ademhalen, koude rillingen, pijn op de borst, duizeligheid, licht gevoel in het hoofd, hyperventilatie en een gevoel van dreigende dood.

Wanneer hulp voor angstaanvallen te zoeken

Als je ervaring hebt angstaanvallen een continue basis, omdat uw echtscheiding, kunt u een paniekstoornis te hebben. Onbehandeld, paniekaanvallen neiging te verergeren.

Bij paniekstoornis

Uw huisarts kan u helpen of kan hij u doorverwijzen naar een professionele geestelijke gezondheidszorg voor aanvullende behandeling, zoals medicatie, en counseling voor stress management in de omgang met uw echtscheiding.