Echografie Behandeling voor Tinnitus

Of het is een intermitterende ruis of een voortdurend rinkelende geluid, kan tinnitus een frustrerende toestand te ervaren en behandeling opties zijn beperkt. Onderzoek naar tinnitus blijkt dat het gebruik van ultrageluid is veelbelovend, maar levert gemengde resultaten, volgens een overzicht van de literatuur over tinnitus.org.

Oorsprong van ultrageluid behandeling voor tinnitus

Ultrasound, of hoogfrequente geluidsgolven, zijn gebruikt nasale en sinus omstandigheden diagnosticeren, en sommige patiënten een verbetering van oorsuizen na de procedure. Dus, audiologen geprobeerd om rechtstreeks tinnitus te behandelen via de administratie van ultrageluid.

Eerste studie

Een eerste studie uit 1986 waarbij 40 patiënten die lijden aan tinnitus bleek dat 40 procent van de patiënten ondervonden een verbetering van hun symptomen na behandeling met hoogfrequente geluidsgolven.

Follow-up studie

Subesequent studies waren niet in staat om de succesvolle resultaten van de oorspronkelijke 1986 studie repliceren. Een studie met de titel "Low Powered Ultrasound in de Remming van Tinnitus" werd gepubliceerd in 1987, en het op dezelfde manier gebruikt worden 40 onderwerpen. De gevonden resultaten een statistisch niet significant resultaat.

Ze bijna niet hoort

Een product bekend als ze bijna niet hoort is een meer recente poging om met behulp van echografie tot oor ringing behandelen. Dit product maakt gebruik van hoogfrequente geluidsgolven in de vorm van muziek die nog in de menselijke gehoorgrens.

Hisonic

Een ander apparaat op de markt wordt genoemd Hisonic. Hisonic maakt gebruik van een mengsel van zowel hoge en lage frequentie geluidsgolven in een poging om tinnitus. Net als bijna niet hoort, het maakt gebruik van geluidsgolven die binnen gehoor frequentie.