Easy Way voor een Fat Guy om gewicht te verliezen

Wanneer een persoon denkt aan een gemakkelijke manier om gewicht te verliezen, kan dit een rage dieet te betrekken. Normaal gesproken hoeft fad diëten niet werken, want zodra het dieet eindigt, de persoon gaat terug naar dezelfde eetgewoonten die ervoor zorgde dat hij te zwaar zijn. Als je echt jezelf te zien als een dikke man, de makkelijkste manier om gewicht te verliezen is het veranderen van uw eetpatroon. Tv-persoonlijkheid Dr. Phil is waarschijnlijk het meest bekend voor zijn "get real" adviezen, die ook geldt voor het verliezen van gewicht en het houden van het af. De FDA heeft een aantal goede adviezen ook.

Stel doelen

Ten eerste is het belangrijk om te bepalen hoeveel gewicht je wilt verliezen en om jezelf te visualiseren op uw streefgewicht. Dan moet je om plannen te maken. White knuckling, waar je weet dat je een aantal chips in de bijkeuken, bijvoorbeeld, en je probeert niet om ze te eten, werkt niet voor lang. Uiteindelijk ga je geven. Stel jezelf voor succes door het verwijderen van al het ongezonde voedsel van uw huis. Niet stoppen bij fast-food restaurants, en wanneer je begint om gewicht te verliezen, zich te ontdoen van je vet kleren.

Motivatie werkt beter als u werkt in de richting van iets positiefs. Wat ook de motivatie is voor u om gewicht te verliezen, of het nu een betere gezondheid, de mogelijkheid om meer mensen te ontmoeten, de mogelijkheid om te sporten of om gewoon goed uitzien in kleding, gebruik dat om je te motiveren in plaats van simpelweg af te stappen van het zijn vet.

Het is belangrijk om een ​​realistisch gewichtsverlies tijdlijn. Misschien wil je verliezen een pond per week. Stick met dat doel, en in een jaar tijd, zal je £ 52 lichter. Niet stoppen als je niet je doel voor de week te bereiken. Stick mee en je kunt weer op de rails.

Eet goed en Bewegen

De FDA heeft een learning programma genaamd Make Your calorieën te tellen. Zij bevelen aan dat je eet een gezond dieet van fruit, groenten, volle granen, vetvrije melkproducten, mager vlees, gevogelte, vis, bonen, eieren en noten. Ook omgehakt uw porties en drink water in plaats van frisdrank.

Wees actief, ook. Veel mensen worden met overgewicht, omdat ze te veel eten en niet actief genoeg. Om gewicht te verliezen, moet u meer calorieën verbranden dan je eet. Naast het eten gezond, doe iets actiefs ten minste drie dagen per week gedurende 20 minuten per dag. Begin door te lopen en je kunt geleidelijk verhogen van uw niveau van activiteit. Ga niet verder met een trainingsprogramma als je begint pijn te doen tijdens het sporten of duizelig.

Inroepen Help

Vertel iemand anders over je plannen en je doelen. Als je doel is om een ​​pond per week te verliezen, iemand die je je vooruitgang zal rapporteren aan bij elke wekelijkse weging. Als niemand weet over uw plannen, kunt u meer kans om te stoppen met het proberen. De persoon die je rapporteert aan kunt uw cheerleader te worden.

Gewichtsverlies vereist een zekere rijpheid. Gewoon omdat je wilt genieten van hamburgers en friet elke avond en eet ijs voor het dessert wil niet zeggen dat je dit moet doen elke avond. Controle hoeveel je eet en beginnen om gezonder voedsel te halen. Als je dat doet weg te nemen de hamburgers en frietjes, moet je ze vervangen door iets. Misschien vindt u dat u graag zalm en asperges. Vervangen in plaats van alleen het nemen van afstand. Uw smaak voor koolhydraten en suikers zal afnemen als je eenmaal wennen aan het eten van gezond voedsel.