Easy Way to Lose 10 Pounds Snel

Easy Way to Lose 10 Pounds Snel

Gewichtsverlies is vaak een lang en moeizaam proces dat eindeloos lichaamsbeweging en een dieet gaat. Eén tot 2 pond per week is een gemiddelde hoeveelheid gewicht te verliezen op een programma dat gezonde voeding verandert en matige lichaamsbeweging betreft. Om tot 10 kilo te verliezen snel, moet je de intensiteit van de oefening te verhogen en calorie verbruik te verlagen.

Oefening

Voer 60 minuten of meer van aërobe oefening dagelijks om uw vetverbranding niveau. Om dat niveau te vinden, aftrekken van uw leeftijd van 220. Je moet een hartslag van 85 procent of boven het resulterende getal te behouden om vet te verbranden. Vind uw hartslag tijdens het sporten door de invoering van twee vingers om je nek en het tellen van de slagen gedurende 10 seconden. Vermenigvuldig dit getal met 6 om uw nummer of hartslagen per minuut te krijgen. Healthierus.gov beveelt 30 tot 60 minuten per dag van aërobe activiteit voor de cardiovasculaire gezondheid, maar blijf aan de bovenkant om gewicht te verliezen. Sommige vetverbrandende aërobe activiteiten omvatten kickboksen, fietsen, traplopen, wandelen en hardlopen. Omvatten circuit krachttraining in uw fitness-regime ook. Circuit krachttraining omvat het uitvoeren van oefeningen die het hele lichaam met behulp van gewichten terwijl het doen van hoge herhalingen met geen rust tussen de sets werken. Omdat er een verband is tussen de toename van de spiermassa en een snellere stofwisseling, gewicht opleiding moet worden in uw training sessies twee tot drie keer per week opgenomen om snel gewicht te verliezen.

Vermijd calorierijke drankjes

Stop met het drinken van frisdrank en / of calorierijke drankjes voor snel verlies. Volgens Washingtonpost.com, een onderzoek van Yale University en uitgevoerd op meer dan 50.000 vrouwen gevonden dat deelnemers die sodaconsumptie ene wekelijks verhoogd tot ten minste één per dag kwamen gemiddeld meer dan 10 £. Dranken die suiker of maïs siroop bleken dragen tot significante gewichtstoename ook. Daarnaast verbruiken minstens 2 liter water per dag om vet te spoelen en vullen je maag om overeten te voorkomen.

Controle portiegroottes

Calorie aanbevelingen voor de matig actieve behouden hun huidige gewicht is 2.000 tot 2.500 voor vrouwen en 3.000 tot 3.500 voor mannen. Sinds een pond vet is 3500 calorieën, zal je nodig hebt om 1000 calorieën per dag te elimineren uit je huidige gemiddelde calorie-inname tot 2 kilo te verliezen per week. Om uw gemiddelde calorie-inname te vinden, bijhouden hoeveel calorieën je verbruikt gedurende zeven dagen, en dat getal door zeven. Verminder je calorieën op basis van hoeveel kilo je wilt verliezen. Eén manier om dit te doen is om uw grootte van de porties gesneden op de helft van wat je normaal eet. Eten op een kleiner bord om jezelf te laten denken dat je meer eet, en zet restjes meteen weg nadat je klaar bent met eten. Bovendien, nooit een maaltijd over te slaan. Als je dat doet, je stofwisseling vertraagt ​​en je minder calorieën verbranden. Als je jezelf toestaat om ook honger te krijgen, heb je meer kans om kloof. Tenslotte niet eten na 06:00 meeste mensen minder waarschijnlijk actief na deze tijd en overtollige calorieën die niet verbrand wordt opgeslagen als vet.

Uitsnede Koolhydraten

Knip koolhydraten om vet en water gewicht te verliezen. Koolhydraten leveren het lichaam energie, omdat zij zich tot glucose zodra ze worden verteerd. Wanneer je koolhydraten uit je dieet te elimineren, je lichaam draait om vetreserves om energie te verbranden. Bovendien, koolhydraten absorberen water en bijdragen tot zwellen. Het elimineren van voedingsmiddelen zoals witte pasta, aardappelen en brood zal je helpen om gewicht te verliezen sneller. Blijf weg van natrium (zout) als goed. Zout draagt ​​bij aan het vasthouden van water en kan het overtollige water gewicht toe te voegen.

Elimineer Verzadigd vet Completely

Elimineer alle voedingsmiddelen die verzadigd vet bevatten. Op een typisch plan van het gewichtsverlies, je beperken vetten tot ongeveer 10 procent van je inname via de voeding. Om snel gewicht te verliezen, hebben geen verzadigde vetten niet verbruikt helemaal. Volgens americanheart.org, deze vetten meest rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte, room, melk, kaas en boter. Junkfood, zoals chips, taart, ijs en fast food, bevat ook verzadigd vet. Deze vetten dragen bij aan lage lipide dichtheid (LDL) cholesterol, wat op zijn beurt bijdraagt ​​tot vetophopingen in je aderen en op je lichaam.