Easy Way to Kill Vlooien

Easy Way to Kill Vlooien

Vlooien, een van de meest voorkomende huis plagen, te verbergen in spleten en wachten om hun gastheren voeden. Het hebben van huisdieren maakt uw huishouden nog gevoeliger voor een vlooienbesmetting. Zelfs als je te ontdoen van de vlooien, hun cocons zijn veel moeilijker te vinden en kan slapende in uw huis liggen al maanden voor het uitkomen. Hoewel het moeilijk is om zich te ontdoen van vlooien geheel, zijn er maatregelen die u kunt nemen om in ieder geval sterk verminderen van hun aantal en hun kans op het terugkomen verminderen.

Instructies

•  Was u en uw huisdieren grondig. Dompel elk deel van je lichaam in het water. Dit verdrinkt niet alleen veel van de vlooien, maar ook reinigt het opgedroogde bloed ze voeden zich. Speciale shampoos zijn beschikbaar voor huisdieren en mensen. Vlooien dat huisdieren invloed worden gewoonlijk kat vlooien. Echter, vaak bijten mensen, vooral op hun onderbenen.

•  Behandel uw huisdieren met vlooien poeder of een vergelijkbaar-vlo doden product. U kunt ook een vlooienband hechten. Echter, huisdieren hebben soms een allergische reactie op een aantal van deze producten, dus contact op met uw dierenarts als eerste.

•  Kam uw huisdieren met een fijne kam. Dierenwinkels verkopen vaak speciale kammen specifiek gebruikt voor het uitkammen van vlooien en andere insecten. Werk langzaam en zorgvuldig te zorgen dat u zowel de bugs en hun eieren die worden gevangen tussen de tanden van de kam te verwijderen.

•  Was je beddengoed en kleding regelmatig, met behulp van de heetste water mogelijk en het drogen van de items op het hoogst mogelijke warmte. Dit elimineert een andere mogelijke schuilplaats voor vlooien en zorgt ervoor dat de bugs hoef je niet te richten terwijl u slaapt.

•  Spray insecticide rond uw huis. Zorg ervoor om te zoeken naar spleten waar de bugs kunnen verbergen, en in het bijzonder spuiten gebieden waar uw huisdier slaapt. Vlooien vaak licht te vermijden als ze ontwikkelen, zodat ook trakteren donkere gebieden in uw huis met insecticide. Retailers verkopen verschillende producten die specifiek afgestemd op vlooien.

•  Houd uw huis schoon. Regelmatig afstoffen en vegen kunnen schuilplaatsen voor vlooien te elimineren. Stofzuigen van uw huis, ervoor te zorgen dat u krijgt om hoeken en spleten.

•  Oproep in een verdelger als al het andere faalt. Met behulp van een professional is een van de zekerste en gemakkelijkste manieren om uw huis van vlooien te ontdoen, hoewel het ook een van de duurste. Vraag naar referenties zodat de verdelger gerenommeerde en betrouwbaar.

Hints

  • Vlooien brengen de meeste tijd van hun slachtoffers, zodat de behandeling van huisdieren en mensen niet volledig te ontdoen van vlooien.