E-vitamin Olie Fakta

E-vitamin er et vigtigt næringsstof som kroppen har brug for den almene sundhed. Det er en enestående næringsstof, fordi en anden form for det, vitamin E olie, kan være en af ​​de billigste næringsstoffer, der giver fordele, når det påføres topisk. Vitaminet er udråbt til at fremme en sund hud.

Fakta

E-vitamin er en antioxidant, populært til blokering af frie radikaler. Af denne grund er det ofte sælges som et næringsstof, der beskytter ved at styrke immunsystemet. Vitamin E olie er populær i skønhed industrien på grund af de samme beskyttende kvaliteter, i henhold til American Cancer Society og National Institutes of Health. Vitamin E olie kan findes i cremer, scrubs, og andre hud produkter. Den vigtigste bestanddel i olien er alfa-tocopherol. Mange variationer stammer fra destillation af soja, majs eller raps.

Identificering Kilder til Vitamin E olie

Vitamin E olie kan findes flasker eller i kapsler. Olien kan være naturlig, d-alfa-tocopherol eller syntetisk, dl-alfa-tocopherol, ifølge University of Maryland Medical Center. Olien fra kapsler kan også påføres på huden.

Fordele

Det er blevet foreslået, at når de påføres topisk, vitamin E olie forbedrer rynker, ar, strækmærker og tilstanden af ​​hår. Den aktuelle brug af olien har vist en "fald i forekomsten af ​​ultraviolet (UV) -fremkaldt hudkræft hos mus" i henhold til en artikel offentliggjort i medikamentmetabolisme anmeldelser. "E-vitamin beskytter mod UV-induceret hud solskader gennem en kombination af Antioxidant og UV absorberende egenskaber" (Krol). Ifølge American Cancer Society, anvendt vitamin E olie topisk reducerer ardannelse og forbedrer heling af visse hudsygdomme, såsom acne, udslæt, og strækmærker.

Overvejelser

Vitamin E olie er forbundet med mange sundhedsanprisninger, hvoraf nogle er blevet videnskabeligt bevist, ifølge University of Maryland Medical Center. Disse påstande omfatter forebyggelse og hjælpe med kroniske lidelser og sygdomme, herunder kræft. Andre tilgodehavender tyder på, at E-vitamin kan forebygge hjertesygdomme, men UMMC rapporterer, at "kliniske undersøgelsens resultater har været blandede." The American Cancer Society bemærker, at mens mange tilstand, at E-vitamin kan styrke immunitet, "andre mener høje doser af E-vitamin kan forstyrre effektiviteten af ​​strålebehandling og kemoterapi." Mange undersøgelser giver ikke nok afgørende beviser til støtte for mange påstande forbinder med vitamin.

Advarsler

Det er vigtigt at læse etiketter af flasker, der indeholder E-vitamin olie, fordi den kan fortyndes med glycerider og andre ingredienser, såsom soja eller andre vegetabilske olier. Læs omhyggeligt etiketterne før påføring. Nogle negative bivirkninger omfatter hudirritation, hævelse og kløe.