Duur van de behandeling van een urineweginfectie

Een urineweginfectie treedt op wanneer bacteriën (meestal van uw rectum) krijgt in uw urinewegen en infecteert de urethra, blaas, urineleiders of nieren. De duur van de behandeling van een urineweginfectie afhankelijk van de ernst.

Time Frame

Volgens de Mayo Clinic, als je een eenvoudige urineweginfectie, zal uw arts meestal een antibioticum voorschrijven voor zo weinig als drie dagen of eventueel voor een week.

Complicaties

Als uw infectie invloed op de nieren, je zal waarschijnlijk behandeling nodig voor maximaal drie weken.

Soorten

De duur van uw urineweginfectie behandeling varieert vaak afhankelijk van het type antibioticum uw arts dat voorschrijft. Volgens de National Kidney en Urologic Diseases Information Clearinghouse, antibiotica voor eenvoudige urineweginfecties behoren amoxicilline, ampicilline en nitrofurantoïne.

Factoren

Uw gezondheid geschiedenis en het type bacterie dat uw urine-infectie veroorzaakt zijn beide factoren die de totale duur van uw behandeling beïnvloeden.

Overwegingen

Zelfs als uw urineweginfectie symptomen verdwijnen na een paar dagen van de behandeling, zorg ervoor dat je je antibiotica nemen voor de volledige lengte van de tijd dat uw arts heeft voorgeschreven om te zorgen dat de infectie volledig is behandeld.