Duizendknoop Root & borstgroei

Duizendknoop Root & borstgroei

Duizendknoop wortel is een hoofdbestanddeel van de Chinese kruidengeneeskunde, en wordt gebruikt in de traditionele kruidendokter geneeskunde om vele ziekten, van acne en voetschimmel aan indigestie en hart-en vaatziekten te behandelen. Het extract uit de wortel duizendknoop, resveratrol, beschikbaar onbewerkte (wit) en verwerkt (rood) vormen, wordt ook door sommigen beschouwd borst groei te stimuleren.

Oestrogeen nabootsen van Eigenschappen

Aan de basis van potentiële resveratrol om borstvergroting te stimuleren is het vermogen van de chemische stof aan het vrouwelijke hormoon oestrogeen nabootsen. Resveratrol werkt op receptoren die oestrogeen ontvangen nabootsen van de aanwezigheid van het hormoon in het lichaam. Veel abonnees van het idee dat het kruid stimuleert de borstgroei punt naar deze link als de oorzaak voor de toegenomen cupmaten. Resveratrol stimuleert androgene receptoren, die bij de aanwezigheid van het hormoon androgeen dat wordt gebruikt door het lichaam om oestrogeen te maken.

Increaesed Bloedvoorziening

Naast de vorderingen die duizendknoop wortels helpt borst groei te stimuleren, is resveratrol ook geïdentificeerd door kruidkundigen als een stof die de bloedstroom verhoogt terwijl het verminderen van bloedplaatjes klompen en cholesterol in het bloed. Deze verhoogde bloedsomloop effect kan ook indirect borst groei ondersteunen door verhogen bloedtoevoer naar de borsten beurt aanvullende voedingsstoffen naar de borsten, die kunnen helpen bij borstontwikkeling.

Klinische Studies

Ondanks de vele beweringen van kruidendokters over de werkzaamheid van duizendknoop met wortel en resveratrol op te treden als een wondermiddel van soorten, de behandeling van kanker en diabetes, die optreedt als een anti-inflammatoire en verlengen het leven, zijn geen wetenschappelijke studies over het supplement gemaakt vanaf augustus 2010 voor elk van de door haar voorgestelde voordelen voor de gezondheid. Terwijl de reguliere medische wetenschap heeft nog wijsheid elke kruidendokters 'rondom de wortel te bewijzen, het is ook niet weerlegd een van de conclusies, inclusief die van haar borstvergroting eigenschappen.

Waarschuwingen

Het is onbekend hoe duizendknoop wortels beïnvloedt zwangerschappen, dus de meeste artsen waarschuwen zwangere vrouwen uit het gebruik van enige vorm van de wortel tijdens de zwangerschap uit voorzorg houding. Resveratrol is bekend dat moedermelk in te voeren, en kan diarree veroorzaken bij het doorgegeven aan zuigelingen, zodat moeders die borstvoeding geven moeten vermijden. De verbinding wordt ook nonscientifically geassocieerd met leverziekte, zodat patiënten die lijden aan hepatitis duizendknoop wortel moet vermijden.

Side Effects

Wegens het gebrek aan studies over resveratrol, zijn er weinig definitieve lijst van mogelijke bijwerkingen. Kruidendokters wijzen op de traditie van Chinese patiënten met lage doses van duizendknoop wortel schieten zonder wijdverspreide ziek effect. Inname van hoge concentraties resveratrol kan leiden tot tal van bijverschijnselen, van spijsverteringsproblemen en huiduitslag hallucinaties en kalium deficiëntie.