Duizeligheid tijdens de menopauze

Menopauzale vrouwen vaak rapporteren met opvliegers en nachtelijk zweten; echter duizeligheid is ook een veel voorkomend symptoom bij overgangsklachten en vrouwen in de overgang. Als u dit probleem, u en uw arts moeten bepalen wat er aan de wortel van het. Het kan het gevolg zijn van de grillige hormonen zijn of het kan een indicatie zijn van een onderliggend probleem dat moet worden aangepakt.

Definitie

Medisch gezien, duizeligheid betekent onevenwichtigheid of de zin van het gevoel uit balans en instabiel. Als u last duizeligheid met hoogtevrees, betekent dit dat je het gevoel alsof je of wervelende of spinning of de ruimte om je heen draait. Als u zich zwak voelt, dit is presyncope genoemd en wordt vaak gerelateerd aan cardiovasculaire problemen.

Overwegingen

Het kan zijn dat extreme hormonale schommelingen niet zijn waardoor de hersenen om informatie van de ogen, sensorische zenuwen en oor, die evenwicht en het evenwichtsgevoel van een persoon vast te verwerken, en dit is de oorzaak van uw duizeligheid. De ogen, oren en sensorische zenuwen de balans centra voor het lichaam. Volgens de 34 menopauze symptomen website, als één of meer van deze centra defect is, geeft duizeligheid optreden. Als je oestrogeenspiegel te hoog of te laag is, kan dit de bloedvaten en het zenuwstelsel, die duizeligheid veroorzaakt beïnvloeden. Wanneer hormoonspiegels fluctueren sterk, kan dit een paniekaanval, die kan manifesteren in duizeligheid, onder vele andere symptomen prompt.

Andere mogelijkheden

Het kan ook zijn dat u een lage bloeddruk, wat kan leiden tot duizeligheid. Dit is iets wat je arts moet bepalen. Oorproblemen, migraine en opvliegers kunnen ook leiden tot aanvallen van duizeligheid. Bepaalde medicijnen kunnen duizeligheid veroorzaken, zoals bloedsuiker laag is (hypoglykemie), artritis van de cervicale wervelkolom, een verkoudheid of griep, hartproblemen, een beroerte, een virale infectie en uitdroging. Een oor aandoening genaamd ziekte van Meniere kan duizeligheid.

Wanneer de bloedstroom wordt Beperkt

Een van de gevaren van de menopauze is dat uw risico op het ontwikkelen van osteoporose (een botziekte) aanzienlijk verhoogt. Bij osteoporose optreedt, kan dit leiden tot osteoartritis, volgens Menopauseatoz.com. Als de slagaders die in de achterkant van de nek worden samengedrukt door artritis, kan duizeligheid, omdat de bloedtoevoer naar de hersenen dat hormonen controles wordt verminderd.

Omgaan

Zorg ervoor dat u voldoende vocht in je lichaam om u gehydrateerd te houden. Uitoefening kan helpen bij het verminderen van de incidentie van duizeligheid en het eten van rechts zal ook gunstig zijn voor jou. Als u vindt dat u duizelig als je opstaat te snel, denk abrupte posturale bewegingen niet maken.