Drukpunten te ontlasten Neck Pain

Drukpunten te ontlasten Neck Pain

Self-behandelingen zoals drukpunt therapie kan gemak pijn helpen in je nek en andere delen van uw lichaam. Om hulp te zoeken, er zijn een paar verschillende dingen die je kunt proberen.

Waarschuwing

Zoals bij elke behandeling, is het het beste om advies te vragen van een zorgverlener voordat u iets nieuws te beginnen. Drukpunt therapie kan sommige mensen in gevaar brengen, dus zorg ervoor om hulp te krijgen van een arts, chiropractor, acupuncturist of andere gezondheidswerker. Zij kunnen ook nog andere therapie├źn om mee te gaan met wat er thuis doen, zoals massage, acupunctuur, of spinale aanpassingen.

Direct Pressure

Sommige acupressuur technieken kunnen helpen verlichten van uw pijn in de nek. Acupressuur is net als acupunctuur, maar dan zonder naalden. Acupressuur betreft het plaatsen druk op bepaalde punten op het lichaam om pijn en andere symptomen te verlichten.

Een behandeling omvat waarbij twee tennisballen en plaatst die de basis van de schedel, aan weerszijden van de wervelkolom. Ga liggen met de tennisballen onder u, en laat het gewicht van je hoofd drukt op de acupressuur punten daar.

Iets soortgelijks kan worden gedaan met je hand. Voor deze methode, zoek het drukpunt op met je vinger langs de onderkant van je schedel. Als je het gevoel van een depressie, heb je de plek gevonden. Met je handen op de top van je hoofd, gebruik uw duim om op omhoog en naar je ogen. Tot drie tellen en laat dan los. Doe dit tien keer voor elke kant.

Weg van de Hals

Acupressuur omvat ook plaatsen druk op andere delen van het lichaam op bepaalde problemen. Om pijn in de nek te verlichten, probeer het plaatsen van druk net onder de grote knokkel van je hand, tussen de wijzer en middelvinger. Voor pijn in de rechterkant, druk uitoefenen op de linker, en vice versa.

Reflexologie

Reflexologie kan ook nuttig zijn voor pijn in de nek zijn. Net als acupressuur, reflexologie is gebaseerd op de overtuiging dat het masseren van bepaalde drukpunten symptomen elders op het lichaam kan verlichten. Maar reflexologie het algemeen beperkt tot het masseren van de handen en voeten.

Er zijn een aantal punten die u kunt masseren om te proberen om nekpijn te verlichten. De binnenkant van de voet en de laagste punten van de tenen - op de bovenkant en onderkant van de voet - beide gedacht nekpijn verlichten. In de hand, probeer masseren de binnenkant van uw duim op de rug van de hand of de gebieden tussen de vingers, ook op de rug van de hand.

Andere factoren

Nek pijn kan het resultaat van vele verschillende factoren. Een belangrijke is de houding. Als je gaat zitten voor langere tijd, kennis te nemen van de manier waarop je zit. Als je merkt dat je onderuitgezakt op uw bureau, stappen ondernemen om uw houding te verbeteren. Chiropractoren zeggen een slechte houding is een van de belangrijkste oorzaken van pijn in de nek, zodat het verbeteren van je houding kan ook betekenen dat er minder behoefte is aan drukpunt therapie.