Drugs om te vermijden met een hoge bloeddruk

Sommige over-the-counter en recept medicijnen, evenals kruiden-supplementen, kunnen interfereren met geneesmiddelen tegen hoge bloeddruk. Deze geneesmiddelen kunnen de bloeddruk tot een gevaarlijk niveau te verhogen, en het voorkomen van hoge bloeddruk medicatie goed werkt. Bewustwording van welke drugs te voorkomen met een hoge bloeddruk zorgt ervoor dat uw bloeddruk medicatie is in staat om effectief te werken.

Anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's)

NSAID's zijn beschikbaar als een recept, en in over-the-counter medicatie. Drugs om te vermijden met een hoge bloeddruk omvatten, ibuprofen, aspirine en naproxen. Ze konden vochtretentie veroorzaken, invloed op de nierfunctie en verhogen de bloeddruk tot gevaarlijke niveaus.

Hoest en verkoudheid

Decongestivum hoest en verkoudheid medicijnen kan pseudo-efedrine bevatten. Dit geneesmiddel vernauwt bloedvaten, zodat het niet mogelijk bloed vrij stromen en kan de bloeddruk stijgen. Praat met uw arts over hoest en koude producten die veilig zijn voor mensen met een hoge bloeddruk zijn.

Herbal supplementen

Het nemen van kruiden-supplementen klinkt misschien veilig, maar ze kunnen interfereren met geneesmiddelen tegen hoge bloeddruk. Supplementen kunnen ook de bloeddruk verhogen gevaarlijk. Voordat u een kruidensupplement, vraag een arts of het veilig voor u te nemen. Sommige kruiden-supplementen die moet worden vermeden door mensen met een hoge bloeddruk omvatten, ephedra (ma-huang), ginseng, St. Janskruid, brandnetel, guarana, bittere sinaasappel en zoethout.

Migraine Medicijnen

Vermijd migraine medicijnen als u een hoge bloeddruk of een soort van hart-en vaatziekten. Migrainegeneesmiddelen draai de bloedvaten in het hoofd en vernauwen andere bloedvaten in het lichaam.

Antidepressiva

Antidepressiva moet worden vermeden door mensen met een hoge bloeddruk. Praat met uw arts over het nemen van alternatieve medicijnen.

Orale anticonceptiva

De anticonceptiepil of andere medicijnen die hormonen bevatten, kan de bloeddruk stijgen. Andere anticonceptie methoden die komen met een hoge bloeddruk waarschuwing zijn patches en vaginale ringen. De bloeddruk moet worden gecontroleerd, terwijl op anticonceptie of uw arts kan een methode van geboorteregeling die een lagere hoeveelheid hormoon in het heeft voorgeschreven.

Antacida

Controleer de etiketten op maagzuurremmers om te zien hoeveel zout ze bevatten. Sommige antacida bevatten hoge niveaus van zout dat de bloeddruk stijgen kan maken, dus probeer het zout in je maagzuurremmer voorkomen.