Drug behandelingsmodaliteiten

De website policyalmanac.org zegt dat in 2001, 15,9 miljoen Amerikanen 12 jaar en ouder toegelaten gebruik van illegale drugs in de maand voorafgaand aan de enquête, met 76 procent van hen hebben gebruikt marihuana. Het aantal illegale drugsgebruikers tegenwoordig onbekend, hoewel drugsmisbruik blijft een groot probleem in de Verenigde Staten. Soorten drugs gebruikt lopen uiteen, evenals behandelingen aangeboden.

Soorten drugsverslaving

Sommige drugs zijn psychisch en lichamelijk verslavend, sommige gewoon psychologisch verslavend. Verschillende behandelingen zijn gebaseerd op deze feiten.

Medische Detox

Volgens drugdetox.org, medische drug detox vindt plaats onder de zorg van artsen, klinische gedurende vijf tot zeven dagen. Deze kostbare procedure verwijdert het geneesmiddel uit het systeem zodat alle ongemakkelijke ontwenningsverschijnselen geëlimineerd.

Ambulante Detox

Veel verslaafden kiezen voor minder dure ambulante detox gedaan op een voorziening of andere passende locatie en onder toezicht van een arts.

At-home Detox Kits

Veel gezondheid winkels bieden at-home detox kits die kruiden ontworpen om het lichaam van drugs te reinigen zoals opiaten (waaronder heroïne) en pillen voorschrijven die ongemakkelijke ontwenningsverschijnselen vormen bevatten.

Ambulante zorg

Voor degenen die niet kunnen veroorloven dure intramurale behandeling, groepen, zoals Narcotics Anonymous biedt diensten gratis. Groepen komen wekelijks en bieden verslaafden een open forum om hun gevoelens te bespreken. NA is een uitstekende plek om middelen te vinden voor de verschillende behandelcentra in uw regio.

Tips

Meest verslaving deskundigen het erover eens dat, tenzij een verslaafde is klaar om te stoppen met het gebruik, de meeste medicamenteuze behandeling pogingen zinloos zal zijn. Zodra ze klaar zijn om een ​​verandering in hun leven te maken, herstel mogelijk is.