Droge Sauna Waarschuwingen

Droge Sauna Waarschuwingen

Droge sauna's kan zeer ontspannend, therapeutische ervaringen voor atleten rustgevende vermoeide spieren, individuen helende pijnlijke gewrichten of iedereen die geniet van het absorberen van warme, droge hitte in een spa-achtige sfeer. Droge sauna's zijn meestal intiem, besloten ruimtes verwarmd door een kachel en speciale rotsen.

Er moet echter zowel reguliere liefhebbers en occasionele droge sauna gebruikers zich ervan bewust dat het deelnemen aan een droge sauna's is niet een risico-vrije genot. Volg droge sauna waarschuwingen voor een veiligere ervaring.

Gezondheidstoestand Awareness

Droge sauna's zijn niet voor iedereen, gezien hun hoge temperaturen en intense droogte. Personen met ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk of hartproblemen moet voorkomen dat de droge sauna. Zwangere vrouwen en kinderen moeten met een arts te raadplegen voordat u met een droge sauna.

Personen met implantaten, inclusief Pacemakers, stalen staven of siliconen implantaten, moet ook in overleg met een arts.

Vermijd overmatige blootstelling

Het kan gemakkelijk om te laten de minuten glippen terwijl loungen in een droge sauna te zijn, maar wees voorzichtig om overbelichting te voorkomen. Blijven in de droge sauna alleen als het lichaam voelt zich comfortabel met de hitte.

Niet aanraken

Sommige mensen kunnen in de verleiding komen om te knutselen met de verwarming of droge rotsen in een droge sauna. Dit is zeer gevaarlijk en kan leiden tot ernstige brandwonden.

Vermijd besmetting

Probeer nieuwe bacteriën of vuil niet om in de droge sauna door kort douchen alvorens te betreden. Eenmaal in de droge sauna, zitten of liggen op een schone handdoek-niet op de sauna's kale houten planken, die kunnen worden vol met ziektekiemen. Gebruik een andere schone handdoek zachtjes af te vegen het zweet van het lichaam om te voorkomen dat de poriën te verstoppen of het uitnodigen van slechte geuren.

Losse items

Wees voorzichtig niet om bepaalde items in de droge sauna, waaronder ringen brengen, horloges of andere sieraden. Overmatige warmte kan knoeien met werkingsmechanismen van een horloge, en gezwollen vingers of polsen kunnen sieraden verwijderen ongemakkelijk.

Uitdroging.

Hoewel het kan goed te zweten voelen, is het belangrijk om te onthouden dat overmatig zweten leidt tot uitdroging. Drink veel water (of een andere kalmerende drank, zoals groene thee) voor het invoeren van de droge sauna. Eenmaal ontspannen in de sauna, proberen om een ​​aantal slokjes water om de 15 minuten verbruikt.

Alcohol en zware maaltijden

Het consumeren van alcohol of zware voedsel alvorens de droge sauna kan gevoelens van misselijkheid of flauwvallen veroorzaken. Probeer een lichte maaltijd twee uur voordat het gebruik van de droge sauna, en alcohol volledig voorafgaand aan een bezoek te voorkomen.

Wees respectvol

Bij gebruik van een droge sauna, dat voor het publiek toegankelijk is, is respect voor andere gebruikers-vooral in faciliteiten open voor zowel mannen als vrouwen. Houd het gesprek tot een minimum te houden mobiele telefoons uitgeschakeld of buiten gelaten en houden de blik neutraal.

Huisdieren

De meeste openbare droge sauna's zal hebben gepost regels verbieden huisdieren uit het invoeren van de faciliteit, maar sauna gebruikers moeten voorkomen in de prive-sauna's huisdieren mee te nemen ook. Dieren hebben een hoge gevoeligheid voor warmte die droge sauna blootstelling uiterst ongemakkelijk kan maken.