Droge Hoest Behandeling voor Kinderen

Terwijl medicatie voor droge hoest niet goedgekeurd voor kinderen onder twee, er zijn verschillende behandelingen beschikbaar om te helpen verzachten keel. Oudere kinderen kunnen een hoest onderdrukt nemen om het hoesten reflex blokkeren.

Expert Insight

De FDA heeft geen hoest en verkoudheid medicijnen goedkeuren voor kinderen onder de twee vanwege het risico van accidentele overdosis. Daarnaast is er weinig onderzoek ondersteunen de effectiviteit van deze medicijnen. Praat met uw arts over alternatieven voor jonge kinderen.

Hoestonderdrukkers

Oudere kinderen kunnen een hoest onderdrukt, die het hoesten reflex in de keel en de longen dus slijm of irritatie niet zal leiden tot hoesten onderwerpt nemen.

Side Effects

Duizeligheid en slaperigheid zijn vaak voorkomende bijwerkingen van hoestonderdrukkers, zodat ze beheren voor het slapengaan.

Soorten

Robitussin Pediatric hoest onderdrukt blokkeert het hoesten reflex. Delsym is een verlengde afgifte, schorsing die duurt 12 uur.

Luchtbevochtiger / Vaporizer

Een koele mist luchtbevochtiger of verdamper zal helpen om de doorgangen te openen en te verlichten irritatie van de keel.

Alternative Solutions

Een homeopathisch middel dat gunstig voor droge hoest kan zijn, is een lepel honing gemengd met citroen. Vloeistoffen helpen spoelen toxinen, dus probeer kippensoep, hete thee en gorgelen met warm zout water. Kinderen ouder dan vier kan zuigen op een hard snoepje of hoest druppels.