Doxycycline seksuele bijwerkingen

Doxycycline is een antibioticum voor de behandeling van bacteriële infecties, waaronder urineweginfecties, parodontitis, acne, vlekken, ademhalingsstoornissen spoor infecties, gonorroe, syfilis en chlamydia. Je moet niet doxycycline nemen als u zwanger bent, astma of allergisch bent voor sulfaten. Er zijn een aantal bijwerkingen die kunnen optreden tijdens het nemen van deze medicatie, waaronder sommige in verband met seksuele activiteit.

Rectale of Genitale Sores

Doxycycline kan pijn of zwelling in het genitale of rectale gebieden veroorzaken. Dit is één van de minder ernstige mogelijke bijwerkingen van de medicatie.

Vaginale afscheiding of jeuk

Vaginale afscheiding of jeuk kunnen optreden terwijl u Doxycycline als mogelijke bijwerkingen van de medicatie. Deze kunnen hinderlijk zijn, maar zijn niet ernstig.

Birth Control

Terwijl het nemen van deze medicatie, kan de pil niet zo effectief zijn. Dit is een gemeenschappelijk belang bij het nemen van elke vorm van antibiotica. Andere methoden van anticonceptie wordt aangeraden.

Vaginale schimmelinfectie

Gebruik van Doxycycline, zoals bij veel antibiotica, kan resulteren in een toename van schimmelinfecties. Daarom deze medicatie gedurende een lange periode kan leiden tot een vaginale gist (schimmel) infectie.

Waarschuwing

Vertel uw arts als u allergisch bent voor dit geneesmiddel, als u nier- of leverproblemen heeft of als u zwanger bent of borstvoeding geeft.