Dosering instructies voor Mepergan Fortis

Dosering instructies voor Mepergan Fortis

Mepergan fortis wordt voorgeschreven onder verschillende merknamen van matige tot ernstige pijn te behandelen. Omdat narcotica misselijkheid veroorzaken vaak als bijwerking combineert anti-misselijkheid medicatie met enige drugs die het risico op nadelige gevolgen. Mepergan fortis is een oraal medicijn dat bestaat uit twee geneesmiddelen die pethidine en promethazine. Volgens Everyday Health, pethidine fungeert als een verdovende pijnstiller en promethazine dient een anti-misselijkheid medicatie. Mepergan fortis vormt sterke medicatie met mogelijke reacties en interacties tussen geneesmiddelen, dus je moet de dosering instructies te overwegen bij het nemen van mepergan fortis.

Instructies

•  Plan een afspraak met uw arts de voordelen en risico's van het nemen van mepergan fortis bespreken. Uw arts zal mepergan fortis voorschrijven als hij voelt dat het is de beste keuze voor uw specifieke aandoening te behandelen.

•  Geef uw arts een volledige medische familiegeschiedenis alvorens mepergan fortis voor je conditie. Volgens Drugs.com, kan de dosering voor mepergan Fortis aanpassing of vermindering van patiënten met hartziekte, nierfalen, leverziekte, astma, allergieën sulfiet, toevallen, glaucoom en ziekte van Addison vereist. De verdovende bestanddeel van mepergan fortis kan verslavend zijn, dus vertel uw arts als u een voorgeschiedenis van drugsverslaving.

•  Werk uw huidige lijst van medicijnen met uw arts. Ernstige levensbedreigende effecten kunnen optreden als u mepergan fortis met bepaalde anti-depressivum MAO-remmers, dus vertel uw arts over alle aandoeningen waarvoor een andere arts of psychiater behandelt u. Informeer uw arts van een kruiden-producten, supplementen of over-the-counter geneesmiddelen die u gebruikt, omdat mepergan fortis kan ook interactie met deze producten.

•  Bespreek mepergan fortis met uw apotheker om meer informatie over de dosering instructies en de juiste manieren om de medicatie in te nemen. Apothekers zijn gespecialiseerd in de kennis van de bijwerkingen van de medicijnen, bijwerkingen en interacties tussen geneesmiddelen, dus bespreek uw lijst van de huidige medicatie met de apotheker. Bevestig de aanwijzingen op uw recept met de apotheker om uit te sluiten eventuele fouten of onduidelijke instructies voor de dosering voor het begin van mepergan fortis therapie.

•  Controleer of de gegevens op uw recept container nauwkeurig overeenkomt met de instructies van de arts, neem dan mepergan fortis precies zoals voorgeschreven door uw arts. Volgens PrescriptionDrugs.com, mepergan fortis neem nooit in grotere hoeveelheden, of gebruik het langer dan aanbevolen door uw arts.

•  Monitor voor bijwerkingen en bijwerkingen van mepergan fortis inclusief zwakte, onregelmatige hartslag, flauwvallen, beven, wazig zien, obstipatie en urineren minder dan normaal. Bel onmiddellijk uw arts als ongewenste bijwerkingen of bijwerkingen interfereren met de dagelijkse activiteiten; hij kan het nodig zijn om uw dosering van mepergan fortis verminderen of volledig stoppen met het. Zoals altijd, onmiddellijk medische hulp inroepen voor ernstige allergische reacties, zoals ademhalingsproblemen, netelroos of zwelling van de lippen, ogen en mond.

Hints

  • Eet een kleine maaltijd een half uur voor het nemen van mepergan fortis tot maagklachten en misselijkheid te voorkomen.
  • Mepergan fortis heeft een hoog potentieel voor misbruik, dus alleen mepergan fortis zo lang als nodig is. Deel nooit mepergan fortis met iemand anders, in het bijzonder iemand met een geschiedenis van drugsmisbruik.