Doorbraak Behandeling voor artritis

Doorbraak Behandeling voor artritis

Mensen die lijden aan artritis van allerlei begrijpen de pijn en frustratie van het hebben van de ziekte te bemoeien met de taken van het dagelijks leven. Gelukkig zijn er baanbrekende behandelingen voor artritis die geven patiënten hoop.

Media Report

De KVBC-TV, het NBC in Las Vegas, meldt dat een nieuwe behandeling genaamd Visco Suppletie opgelucht artritis pijn voor maximaal 80 procent van de gevallen getest op bijna een jaar. In de procedure wordt collageen geïnjecteerd in het gewricht te smeren.

Expert Insight

Onderzoek bij Ben-Gurion Universiteit in Israël heeft aangetoond dat behandeling van artritis met anti-inflammatoir geneesmiddel BL-3030 in het lichaam dat ontsteking veroorzaakt stopt productie van een eiwit.

RoActemra

Een drug genaamd RoActemra werd getest in Ierland voor de behandeling van reumatoïde artritis. De behandeling met RoActemra, ook wel bekend als tocilizumab, naar verluidt geleid tot een vermindering van de symptomen voor de helft van de betrokken patiënten.

Cox-2 Drugs

Volgens arthritis.org, Cox-2 medicijnen bieden het voordeel van andere artritis drugs zonder de bijwerkingen, zoals maagklachten.

Goud als een drug

Gold --- hetzelfde gold gebruikt in sieraden --- wordt ook gebruikt in geneesmiddelvorm en is aangetoond dat de ontsteking van artritis verminderen.