Doet Medicare Cover Eye Health?

Doet Medicare Cover Eye Health?

Medicare zal betalen voor preventieve diensten met betrekking tot uw oog, in sommige gevallen. Het zal ook betalen voor een deel van de kosten in verband met frequente leeftijdsgebonden oogziekten, zoals macula degeneratie en glaucoom, volgens de officiƫle website van de federale overheid Medicare.

Basics

Om te begrijpen hoe dit soort ziektekostenverzekering dekt gezondheid van het oog, onderzoeken hoe Medicare is gestructureerd; grotendeels, er deel A voor in het ziekenhuis diensten en deel B voor de ziektekostenverzekering, met inbegrip van doktersbezoeken. Het is met deel B, volgens Medicare.gov, waar patiƫnten krijgen visie diensten. Hoewel de dekking kan verschillen per staat, als een dienst wordt gedekt, ben je verantwoordelijk voor 20 procent van de Medicare-goedgekeurde kosten.

Routine Examens

Routineexamens worden kenmerkend beschouwd preventieve diensten die, in dit geval, met betrekking tot gezondheid van het oog; echter Medicare niet voor routine visie examens. Bovendien wordt Medicare niet voor een bril of contactlenzen - tenzij deze brillen en contacten nodig zijn na een operatie, namelijk een staaroperatie - een gemeenschappelijke, leeftijdsgebonden procedure.

Andere Examens

Glaucoom testen, een preventieve service en examen met betrekking tot gezondheid van het oog, is gedekt. Deze ziekte kan leiden tot gezichtsverlies en is het meest voor bij mensen ouder dan 60, volgens de Mayo Clinic. Voor degenen die het grootste risico, met inbegrip van Afro-Amerikanen en diabetici, Medicare zal een deel van het examen op jaarbasis te dekken. Bovendien, een ander gemeenschappelijk, leeftijdsgebonden aandoening, maculaire degeneratie, wordt gedekt; specifiek, diagnostiek en behandeling met betrekking tot de aandoening.

Opties

Hoewel behandelingen voor zowel glaucoom en maculadegeneratie zijn bedekt, zijn andere medicijnen die verband houden met de visie op zorg slechts bedekt met beperkte hoeveelheden door deel B, volgens Medicare.gov. Als u hulp met deze en andere examen gerelateerde kosten, niet vallen onder deel B nodig hebt, kunt u respijt in Medicare Advantage plannen, die zijn ontworpen in de dekking hiaten op te vullen vinden. Deze optionele gezondheid van de plannen, met inbegrip van deel C en D, kan ook betalen voor frames en lenzen en andere visie diensten.

Waarschuwingen

Met ingang van 1 januari 2011, werden preventieve diensten voor senioren uitgebreid onder de Patient Protection and Affordable Care Act, meestal aangeduid als de hervorming van de gezondheidszorg te handelen. Controleer uw dekking regelmatig door te bellen Medicare de support hotline of een bezoek aan haar site en op zoek naar dekking door uw respectieve staat.